ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα δύο ζώδια που δεν συγχωρούν ποτέ και σε καμία περίπτωση την απιστία

Ο εγωισμός και η αξιοπρέπειά τους δεν τους επιτρέπει σε καμία περίπτωση να συγχωρέσουν τον σύντροφό τους

Τα δύο ζώδια που δεν συγχωρούν ποτέ και σε καμία περίπτωση την απιστία

Υπάρχουν κάποια ζώδια που για αυτά η απιστία αποτελεί κατάσταση τετελεσμένη και δεν έχει ποτέ και σε καμία περίπτωση γυρισμό.

Δεν δέχονται ούτε κουβέντα, πληγώνονται τα συναισθήματά τους ενώ παράλληλα ο εγωισμός και η αξιοπρέπειά τους δεν τους επιτρέπει σε καμία περίπτωση να συγχωρέσουν τον σύντροφό τους.

Φυσικά ούτε εκείνα θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο και θεωρούν ότι είναι η χειρότερη προδοσία μέσα σε μία σχέση.

Πολλοί από εμάς έχουμε έρθει αντιμέτωποι με μία τέτοια κατάσταση, οι άλλοι σίγουρα την έχουμε σκεφτεί, ωστόσο κάποιοι ξέρουν προκαταβολικά ότι δεν θα την συγχωρούσαν ποτέ.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ποια είναι αυτά τα ζώδια που δεν συγχωρούν ποτέ και σε καμία περίπτωση την απιστία:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εννοείται ότι οι Σκορπιοί είναι πρώτοι στη λίστα με τα ζώδια που δεν θα συγχωρούσαν ποτέ την απιστία, καθώς είναι απαράβατος κανόνας για εκείνα. Συγκεκριμένα, θα δέχονταν οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτήν καθώς την θεωρούν το μεγαλύτερο αμάρτημα.

Δεν μπορούν να διανοηθούν καν ότι ο σύντροφός τους είχε πρώην σχέσεις, έτσι δεν θα μπορούσαν ποτέ να δεχτούν ότι έχουν απιστήσει. Αγαπούν την αποκλειστικότητα και τον έλεγχο κι έτσι δεν υπάρχει γι αυτά άλλος δρόμος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι περίεργα ζώδια καθώς το μυαλό τους λειτουργεί κάπως ανάποδα. Δηλαδή, ακόμη κι αν συναισθηματικά μπορούσαν να συγχωρήσουν την απιστία, ηθικά θεωρούν ότι έχουν εκτεθεί στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη και αν το πρόσωπο που έχουν κάνει την απιστία δεν έχει καμία σχέση με τον τόπο και το περιβάλλον τους, εκείνα πάντα θα ζουν με τον φόβο με τον φόβο να μαθευτεί αυτό που έγινε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.