Το Τwitter αποφάσισε: Αυτά τα τρία ζώδια είναι οι χειρότεροι σύντροφοι

Κάποιοι σίγουρα θα διαφωνήσουν

Το Τwitter αποφάσισε: Αυτά τα τρία ζώδια είναι οι χειρότεροι σύντροφοι

H αλήθεια είναι πως διαβάζοντας το δημοσίευμα της New York Post, περιμέναμε άλλο ζώδιο στην κορυφή, και συγκεκριμένα τον Καρκίνο, ο οποίος αφενός έχουμε μάθει ότι έχει… εγκληματικές τάσεις αφετέρου σύμφωνα με τα άστρα έχει μία τάση προς την απιστία και το ψέμα λόγω ανασφάλειας.

Παρόλα αυτά, βασιζόμενο στο πρόσφατο trend που ανέδειξαν οι χρήστες του Twitter, #WorstRelationship, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται στα ζώδια που είναι χειρότερα στην τέχνη του ραντεβού (και που στη συνέχεια καταλήγει σε κακή σχέση).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, ενώ αρκετοί ανέφεραν στα tweets τους, τους Σκορπιούς και τους Τοξότες ως χειρότερες εμπειρίες της ζωής τους, οι Δίδυμοι μέχρι στιγμής έχουν προβάδισμα και βρίσκονται στην κορυφή των… ψηφιακών προσβολών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.