ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αθηνά Ωνάση: Το διαζύγιο από τον Αλβάρο το 2016, η αποβολή και η φημολογούμενη εγκυμοσύνη με τον Alberto Zorzi

Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση από το 2016 και μετά ζει μόνιμα σε μια ήρεμη κωμόπολη της Ολλανδίας

Αθηνά Ωνάση: Το διαζύγιο από τον Αλβάρο το 2016, η αποβολή και η φημολογούμενη εγκυμοσύνη με τον Alberto Zorzi

Η Αθηνά Ωνάση έχει «χαθεί» από τα φώτα της δημοσιότητας ύστερα από τον χωρισμό της από το Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο το 2016.

Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση από το 2016 και μετά ζει μόνιμα σε μια ήρεμη κωμόπολη της Ολλανδίας, στο Φαλκενσβάαρντ, εκεί όπου μεγάλο μέρος των κατοίκων ασχολείται με την εκτροφή αλόγων.

Εκεί έχει δημιουργήσει μια ήρεμη καθημερινότητα, στην οποία πρωταρχικός της σκοπός είναι η ανατροφή των αλόγων της και τους αγώνες ιππασίας.

Τελευταία φορά που είδαμε την Αθηνά Ωνάση ήταν το 2021 στον γάμο του Σάμι Ζέιν και της Λόρεν Φαν Μπέρκελ, στο Μόντε Κάρλο. Μάλιστα ήταν και αρκετά αλλαγμένη στην εμφάνισή της.

Η χρυσή κληρονόμος ποζάρει δίπλα στη γυμνάστρια Γιάννα Νταρίλη και τον σύζυγό της που ήταν επίσης καλεσμένοι στον γάμο.


Η φημολογούμενη εγκυμοσύνη

Τώρα το όνομα της Αθηνάς Ωνάση ήρθε εκ νέου στο προσκήνιο με αφορμή ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε και κάνει λόγο για εγκυμοσύνη!

Τα ξένα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι η χρυσή κληρονόμος διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της γι’αυτό κι έχει εξαφανιστεί, προκειμένου να μην φανούν τα σημάδια.

Πατέρας του παιδιού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φαίνεται να είναι ο Alberto Zorzi. Η Αθηνά Ωνάση με τον Alberto Zorzi λέγεται ότι ήρθε κοντά όταν του πούλησε το πανέμορφο άλογο της, Cornetto K, το αγαπημένο άλογο του πρώην συζύγου της, Αλβάρο.

Το love story με τον Alberto Zorzi

Ο Alberto Zorzi είναι επιχειρηματίας και αθλητής ιππασίας και άνθρωπος που όπως αναφέραμε αγόρασε το άλογο της Αθηνάς Ωνάση και έτσι ξεκίνησε η γνωριμία τους.

O Alberto και η Αθηνά ξεκίνησαν να μιλάνε πριν γίνει η πώληση, με την επικοινωνία τους να γίνεται ολοένα και εντονότερη, όσο περνούσε ο καιρός, με αποτέλεσμα να έρθουν πολύ κοντά

Μάλιστα οι φήμες φούντωσαν όταν ο Alberto Zorzi χώρισε με τη σύντροφό του, Annalisa Giuntini, με την οποία είχε σχέση από το 2012.

Ο Ιταλός επιχειρηματίας και αθλητής φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένος με την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και δείχνει πρόθυμος να ανατρέψει τα πάντα στη ζωή του για να την παντρευτεί.

Η χρυσή κληρονόμος για πρώτη φορά δεν διαψεύδει τα δημοσιεύματα και κρατά σιγή ιχθύος ενώ παράλληλα μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας φουντώνοντας ακόμη περισσότερο τα σενάρια της εγκυμοσύνης της.

Λίγα λόγια για τον Alberto Zorzi

Ο Alberto Zorzi μεγάλωσε στο Μονσελίτσε κοντά στην Πάντοβα, στην όμορφη περιφέρεια του Βενέτο. Η ιππασία τον κέρδισε όταν σε ηλικία εννέα ετών ο αδελφός του τον έπεισε να ανέβει σε ένα πόνι.

Το σχολείο δεν του άρεσε και άρχισε να ασχολείται σοβαρά με την ιππασία από τα 18 του. Παρ’ όλα αυτά σπούδασε μηχανικός λόγω της άλλης μεγάλης του αγάπης, των αυτοκινήτων. Μάλιστα έλεγε αστειευόμενος: «Τουλάχιστον θα ήξερα να αλλάζω μια ρόδα σε περίπτωση που η ιππασία δεν πήγαινε καλά».

Στο σχολείο ήταν το «περίεργο», ντροπαλό παιδί που είχε πάθος με τα άλογα. Όταν πια άρχισε να κερδίζει κούρσες και να φιγουράρει στις εφημερίδες, όλοι ένιωθαν υπερήφανοι που γνώριζαν αυτό το «περίεργο» παιδί.

Το πολύκροτο διαζύγιο με τον Αλβάρο ντε Μιράντα και η άγνωστη εγκυμοσύνη της Αθηνάς

H Αθηνά Ωνάση γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Αλβάρο ντε Μιράντα στις Βρυξέλλες. Εκείνη την εποχή μάλιστα ο Αλβάρο είχε σχέση με το μοντέλο Cibele Dorsa με την οποία είχαν δημιουργήσει μαζί τη δική τους οικογένεια. Ο έρωτάς του για την Αθηνά Ωνάση είναι κεραυνοβόλος και έτσι παίρνει την απόφαση να χωρίσει ξεκινώντας μια νέα ζωή δίπλα στη νεαρή τότε χρυσή κληρονόμο.

Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο ντε Μιράντα παντρεύτηκαν στις 3 Δεκεμβρίου του 2005, με τον πατέρα της και την οικογένειά της να απουσιάζουν από την γαμήλια τελετή. Το ζευγάρι έμεινε μαζί για 11 ολόκληρα χρόνια κάνοντας ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.

Με τον καιρό μάλιστα οι εμφανίσεις τους αραίωναν, τότε ακριβώς που τα media ξεκίνησαν να μεταδίδουν πληροφορίες και ρεπορτάζ για τον χωρισμό τους. Ένα πορτογαλικό περιοδικό αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από τον γάμο και την ζωή της Αθηνάς Ωνάση.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό υποστήριζε, ότι Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο έζησαν ευτυχισμένα χρόνια τον πρώτο καιρό του γάμου τους, ωστόσο όλα διαλύθηκαν, όταν η χρυσή κληρονόμος έμεινε έγκυος και έχασε το παιδί. Μετά, έπεσε σε κατάθλιψη, απομακρύνοντας τον Αλβάρο, ο οποίος την ίδια περίοδο πύκνωνε τα ταξίδια του στο εξωτερικό και στις αναζητήσεις συντροφιάς.

Αν και ο Αλβάρο στάθηκε δίπλα της μετά την αποβολή, εκείνη βυθίστηκε στην κατάθλιψη. Απομακρύνθηκε από το σύζυγός της, αφιερώθηκε στα άλογά της. Ήταν η ίδια περίοδος που τα ΜΜΕ οργίαζαν για τα περί νευρικής ανορεξίας.

Μετά από μια περίοδο ανάρρωσης και ενώ η Αθηνά Ωνάση είχε αφοσιωθεί στα άλογά της, όταν ο Αλβάρο επανήλθε στο θέμα, η χρυσή κληρονόμος του ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να κάνει παιδί γιατί φοβόταν την κατάρα των Ωνάσηδων. Και εκεί ξεκίνησε να γράφεται το τέλος της σχέσης της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση με τον Βραζιλιάνο ιππέα.

Οι τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο ντε Μιράντα έπεσαν το 2016. Το διαζύγιό του θα βγει ένα χρόνο αργότερα, το 2017, με τα δημοσιεύματα να παίρνουν φωτιά για την προσωπική ζωή του Αλβάρο.

Σήμερα, ο Αλβάρο είναι παντρεμένος με τη Denize Severo και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο έχει μία ακόμη κόρη από τον πρώτο του γάμο, η οποία είναι 24 ετών.

Η περιουσία της Αθηνάς Ωνάση

Από τον παππού της, Αριστοτέλη Ωνάση, ο οποίος έφτιαξε την περιουσία του από τη ναυτιλία, η Αθηνά Ωνάση κληρονόμησε ακίνητα αξίας μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων, καταθέσεις στις ΗΠΑ αξίας περίπου 40 εκατομμυρίων δολαρίων, καταθέσεις στη Λατινική Αμερική αξίας 90 εκατομμυρίων δολαρίων, επενδύσεις εταιρειών ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και άγνωστο ποσό που βρίσκεται σε ελβετικές τράπεζες.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα celebritynetworth.com, που παρακολουθεί και καταγράφει τα περιουσιακά στοιχεία και την οικονομική κατάσταση των διασημοτήτων, η περιουσία της Αθηνάς Ωνάση σήμερα ανέρχεται στο 1 δισ. δολάρια.

Πιο συγκεκριμένα η εγγονή του μεγιστάνα της ναυτιλίας φέρεται να κατέχει λιγότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια σε 217 τραπεζικούς λογαριασμούς, ένα επιπλέον ποσό 300 εκατομμυρίων δολαρίων, πολλές μετοχές και έναν απροσδιόριστο αριθμό ράβδων χρυσού.

Η περιουσία του Αριστοτέλη Ωνάση μπορεί να έχει μειωθεί δραματικά ωστόσο παραμένει βαθύπλουτη και μια εξαιρετικά πλούσια γυναίκα.

Το 2013, η Αθηνά πούλησε το νησί Σκορπιός στη Ρωσίδα δισεκατομμυριούχο Ekaterina Rybolovleva. Αν και η ακριβής τιμή πώλησης είναι άγνωστη, φημολογείται ότι άγγιξε τα 150 εκατομμύρια δολάρια. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης αγόρασε το 1963 τον Σκορπιό για 3,5 εκατομμύρια δραχμές (περίπου 12.000 δολάρια σήμερα) και θάφτηκε στο νησί, όπως και η Χριστίνα και ο Αλέξανδρος.

Το 2014, η Αθηνά Ωνάση πλήρωσε 12 εκατομμύρια δολάρια για μια φάρμα αλόγων στο Wellington της Φλόριντα και πούλησε το ακίνητο 5,62 acre για 12,75 εκατομμύρια δολάρια το 2017.

Η Αθηνά Ωνάση διατηρεί λογαριασμό στο Instagram ωστόσο είναι ιδιωτικός. Οι αναρτήσεις είναι ελάχιστες ενώ λίγα είναι και τα άτομα που ακολουθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.