ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτά είναι τα 3 πιο ανεύθυνα ζώδια

Η αστρολογία δίνει την απάντηση γι’ αυτή τους τη συμπεριφορά

Αυτά είναι τα 3 πιο ανεύθυνα ζώδια

Σε έναν ιδανικό κόσμο η καθημερινότητα θα ήταν χαλαρή και οι ευθύνες ανύπαρκτες. Η πραγματικότητα, όμως, είναι διαφορετική.

Για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της ζωής πρέπει να δείχνουμε υπευθυνότητα και σύνεση.

Δεν είναι, όμως, όλοι οι άνθρωποι έτσι. Υπάρχουν και εκείνοι που ζουν πιο χαλαρά, χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες των πράξεών τους. Φίλοι που δεν είναι συνεπείς στα ραντεβού τους, συνάδελφοι που δεν συμμετέχουν στα ομαδικά projects ή σύντροφοι που δεν βοηθούν καθόλου στο σπίτι, θεωρούνται ανεύθυνοι. Γιατί, όμως, μερικοί άνθρωποι συμπεριφέρονται ανεύθυνα;

Η αστρολογία μπορεί να έχει την απάντηση γι’ αυτή τους τη συμπεριφορά.

Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα πιο ανεύθυνα ζώδια:

Κριός

Ανυπόμονος και παρορμητικός ο Κριός πράττει χωρίς να σκεφτεί και δεν φοβάται να πάρει ρίσκα. Θέλει να ζει κάθε λεπτό της ζωής του και οι συνέπειες των πράξεών του δεν τον απασχολούν. Επιπλέον, θέλει να έχει την προσοχή πάνω του, οπότε αν η ακύρωση σχεδίων βολεύει περισσότερο το εγώ τους, δεν θα διστάσει να το κάνει και τελευταία στιγμή ή και καθόλου. Το πείσμα και η απροσεξία του συχνά δεν βοηθά στην εξέλιξη που τόσο επιθυμεί να έχει.

Ιχθύς

Ονειροπόλα και ευαίσθητα, τα Ψαράκια, χάνονται συχνά στις σκέψεις και τη φαντασία τους. Είναι γενναιόδωροι και διακρίνονται για την ενσυναίσθησή τους, αλλά όχι για την υπευθυνότητά τους. Επηρεάζονται εύκολα από τους άλλους και αποδιοργανώνονται συχνά, αλλάζονταδιαρκώς τα πλάνα τους. Λειτουργούν περισσότερο με την καρδιά και η υπερευαίσθητη φύση τους δεν σηκώνει πολλές ευθύνες.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Τοξότες έχουν αγνή καρδιά, αλλά δεν θα διστάσουν να εμπλακούν στις δουλειές των άλλων, δίχως σκέψη. Συχνά, χωρίς να το θέλουν, προκαλούν περισσότερα προβλήματα με την απερισκεψία και την ανευθυνότητά τους. Πολλές φορές μπλέκουν σε καταστάσεις που δεν επιθυμούν και δύσκολα ακολουθούν σχέδια. Ο προγραμματισμός δεν είναι το φόρτε τους, ενώ θα ξεχάσουν να σας ενημερώσουν για την αλλαγή σχεδίων που αναγκάστηκαν να κάνουν. Στη λίστα με τα πιο ανεύθυνα ζώδια κατέχουν την πρώτη θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.