Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν από την ηλιακή έκλειψη και τη νέα Σελήνη

Ο ήλιος και η σελήνη θα συναντηθούν στον Κριό

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν από την ηλιακή έκλειψη και τη νέα Σελήνη

Την ερχόμενη Πέμπτη 20 Απριλίου αναμένεται η νέα έκλειψη ηλίου αλλά και η νέα σελήνη και μάλιστα 4 ζώδια θα επηρεαστούν θετικά, με όλη την τύχη να είναι με το μέρος τους.

Ειδικότερα, ο ήλιος και η σελήνη θα συναντηθούν στον Κριό επηρεάζοντας σημαντικά ορισμένους του ζωδιακού κύκλου.

Δεδομένου ότι αυτή θα είναι η πρώτη έκλειψη κατά μήκος του άξονα Κριού-Ζυγού, σηματοδοτείται η αρχή σημαντικών εξελίξεων που θα συνεχίσουν να ξεδιπλώνονται καθώς ο Βόρειος Δεσμός και ο Νότιος ταξιδεύουν μέσω αυτού του ζωδίου τους επόμενους 18 μήνες.

Στην πραγματικότητα, η επερχόμενη ηλιακή έκλειψη είναι η πιο συμφέρουσα ειδικά επειδή είναι η δεύτερη νέα σελήνη στον Κριό φέτος.

Αν και όλοι θα επηρεαστούν λίγο -πολύ κατά τη διάρκεια της υβριδικής ηλιακής έκλειψης του Απριλίου, τέσσερα ζώδια θα πρέπει να αναμένουν δραματικές αλλαγές και μεγάλες εξελίξεις.

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν από την ηλιακή έκλειψη και τη νέα Σελήνη

Κριός

Στις 20 Απριλίου, ο ήλιος και η σελήνη θα συναντηθούν στον Κριό φέρνοντας σημαντικά νέα ξεκινήματα, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και προσωπικό επίπεδο. Θα πάρετε πολλές πρωτοβουλίες και θα κάνετε επιλογές που ευθυγραμμίζονται με το ποιοι είστε. Μάλιστα εκείνη την ημέρα, όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Θα ευνοηθείτε και θα έρθει η εξέλιξη που περιμένετε τόσο καιρό τώρα.

Καρκίνος

Καθώς η ηλιακή έκλειψη εκτυλίσσεται στον 10ο οίκο σας, θα ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι στην καριέρα σας. Οι ηγετικές ικανότητες θα αναγνωριστούν και αυτή η έκλειψη θα δώσει επιτέλους την ευκαιρία για εξέλιξη. Είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβετε έναν ρόλο που απαιτεί περισσότερη ευθύνη.

Ζυγός

Στις 20 Απριλίου, η ηλιακή έκλειψη στον Κριό θα φέρει ισχυρά νέα ξεκινήματα στις ρομαντικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Οι σχέσεις που καλλιεργείτε τώρα είναι σημαντικές και αποτελούν μέρος μιας μεγαλύτερης ιστορίας που θα συνεχίσει να ξεδιπλώνεται τα επόμενα χρόνια.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό το μήνα η ηλιακή έκλειψη στον Κριό θα πυροδοτήσει ένα νέο κεφάλαιο στην οικογενειακή σας ζωή. Όσο για τα επαγγελματικά σας, έχετε την τάση να αναλαμβάνετε ηγετικό ρόλο και αυτή η έκλειψη είναι η ευκαιρία σας να αναλάβετε πλήρως τα ηνία. Τέλος, μπορεί να μην σας αρέσει πολύ η παρορμητική ενέργεια που έρχεται με αυτή την έκλειψη, ωστόσο τα πράγματα θα έρχονται ευνοϊκά για εσάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.