ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη νέα σελήνη Μαΐου

Η πρώτη σημαντική νέα σελήνη μετά την έκλειψη, θα εμφανιστεί στους έξυπνους Διδύμους

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη νέα σελήνη Μαΐου

Με την εποχή των εκλείψεων να αποτελεί πλέον παρελθόν, η νέα σελήνη του Μαΐου είναι μια υπενθύμιση ότι μετά την… καταιγίδα έρχεται η ηρεμία.

Στις 30 Μαΐου, η πρώτη σημαντική νέα σελήνη μετά την έκλειψη, θα εμφανιστεί στους έξυπνους Διδύμους.

Το περίεργο ζώδιο του αέρα φέρνει όλη του τη γοητεία του στο συλλογικό κομμάτι, αλλά μερικά ζώδια επηρεάζονται λιγότερο από αυτή τη νέα σελήνη.

Αυτά τα ζώδια θα έχουν την ευκαιρία να επιβραδύνουν τα πράγματα αντί να ακολουθήσουν τον αστραπιαίο ρυθμό των Διδύμων.

Ιδού σε ποια ζώδια αναφερόμαστε:

Ζυγός

Τα πράγματα πρόκειται να γίνουν μεταφυσικά, Ζυγέ. Η νέα σελήνη σε ενθαρρύνει να περάσεις χρόνο μέσα σε ένα βιβλίο. Αυτή τη φορά έχει να κάνει με την πνευματική επέκταση και τη θεωρητικοποίηση και η φυσική περίεργη ενέργεια του Διδύμου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διοχετεύσεις την πιο φιλοσοφική εκδοχή του εαυτού σου.

Αν το να ξεχυθείς στο βιβλιοπωλείο δεν ικανοποιεί τον πόθο σου για γνώση, θα μπορούσε να είναι η ώρα να σχεδιάσεις την επόμενη μεγάλη σου περιπέτεια.

Αιγόκερως

Με τη νέα σελήνη να επηρεάζει τον τομέα της ευεξίας και της ρουτίνας σου, Αιγόκερε, είναι μια καλή στιγμή να ηρεμήσεις και να δώσεις προσοχή στην υγεία σου.

Αντί να ξεκινήσεις πράγματα ή να αναλάβεις πρωτοβουλίες για μεγάλα νέα projects, μπορεί να διαπιστώσεις ότι είναι μια παραγωγική στιγμή για επαναφόρτιση. Λάβε υπόψη τις ευθύνες που αναλαμβάνεις καθώς είναι εντάξει να θέσεις όρια για να αποφύγεις την εξάντληση στην καθημερινότητά σου.

Υδροχόος

Αυτή η γεμάτη πάθος νέα σελήνη στο συντροφικό ζώδιο των Διδύμων, σου προσφέρει το δημιουργικό διάλειμμα που χρειάζεσαι αφού μια κάπως αποπνικτική διέλευση έχει βάλει μερικά εμπόδια. Με τον Κρόνο, τον πλανήτη της πειθαρχίας και του κάρμα, να βρίσκεται στο ζώδιό σου, η τάση να ακούς να σου λένε «για το καλό σου», μπορεί να γίνει ενοχλητική.

Χρησιμοποίησε την περιπετειώδη ατμόσφαιρα του Διδύμου για να σε βοηθήσει να εξερευνήσεις εκείνα τα δημιουργικά εγχειρήματα και τα έργα πάθους που πάντα ήθελες να ψάξεις.

Ιχθείς

Με αυτή τη νέα σελήνη να σε βρίσκει να περνάς χρόνο με την οικογένεια και τον τομέα του σπιτιού σου, Ιχθύ, μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα νοσταλγική. Αλλά η φύση του Διδύμου που ρέει ελεύθερα, είναι αυτή με την οποία μπορείς να σχετιστείς και είναι μια εξαιρετική στιγμή να εφαρμόσεις τις μεταβλητές συνήθειες σου αυτή τη στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεδομένου ότι αυτή η νέα σελήνη βρίσκεται στον αστρολογικό Οίκο του σπιτιού σου, το να μένεις μέσα για λίγο αυτοστοχασμό, μπορεί να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τη μελαγχολική σου διάθεση και να κοιτάξεις το μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.