ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτοί οι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιούνιο

Δες τι να περιμένεις

Αυτοί οι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιούνιο

Τον Ιούνιο, συνολικά τρεις πλανήτες θα είναι ανάδρομοι στους ουρανούς και συγκεκριμένα, οι: Κρόνος, Ποσειδώνας και Πλούτωνας.

Ωστόσο, δεδομένου ότι δύο από αυτούς τους ανάδρομους πλανήτες περιλαμβάνουν εξωτερικούς πλανήτες, τα αποτελέσματά τους δεν θα είναι τόσο αισθητά.

Υπάρχει όμως ένας εσωτερικός πλανήτης που πρέπει να ασχοληθείς γιατί τα πράγματα θα ταρακουνηθούν λίγο περισσότερο.

Τι να περιμένεις από τους ανάδρομους πλανήτες του Ιουνίου

  • Ο Πλούτωνας στάθηκε ανάδρομος την 1η Μαΐου
  • Ο Κρόνος θα σταθεί ανάδρομος στις 17 Ιουνίου
  • Ο Ποσειδώνας θα σταθεί ανάδρομος στις 30 Ιουνίου

Ανάδρομος Κρόνος (17 Ιουνίου – 4 Νοεμβρίου)

Στις 17 Ιουνίου, ο Κρόνος – ο πλανήτης των ορίων, των κανόνων και των δομών – θα σταθμεύσει ανάδρομος στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων. Ενώ οι ανάδρομες κινήσεις του Κρόνου λαμβάνουν χώρα ετησίως για περίπου τέσσερις μήνες το χρόνο, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο πλανήτης των δακτυλίων σταθμεύει ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων, εδώ και σχεδόν 30 χρόνια.

Ως αποτέλεσμα, ο Οίκος που κυβερνάται από τους Ιχθύες στον αστρολογικό χάρτη σου θα βιώσει κάποια σημαντική αναδιάρθρωση, ειδικά εάν αυτή τη στιγμή βιώνεις την επιστροφή σου στον Κρόνο.

Στους Ιχθύες, ο Κρόνος δεν θα εφαρμόσει τα ίδια, άκαμπτα όρια στα οποία έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Αντίθετα, ο Κρόνος θα εργαστεί για να βελτιώσει την περιοχή του χάρτη σου όπου η δομή τείνει να είναι η πιο απούσα.

Δεδομένου ότι ο Ιχθύς είναι το ιδεαλιστικό, φιλόδοξο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο χρόνος του Κρόνου σε αυτό το ζώδιο θα έχει σκοπό να πραγματοποιήσει τα όνειρά σου και να τα κάνει πραγματικότητα. Ωστόσο, καθώς ο ανάδρομος ξεδιπλώνεται, μπορεί να παρατηρήσεις μια επιβράδυνση σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Από τις 17 Ιουνίου έως τις 4 Νοεμβρίου, θα κληθείς να αναθεωρήσεις τον τρόπο με τον οποίο κυνηγούσες τις ελπίδες και τα οράματά σου.

Ανάδρομος Ποσειδώνας (30 Ιουνίου – 6 Δεκεμβρίου)

Καθώς ο μήνας πλησιάζει στο τέλος του, ο Ποσειδώνας – ο πλανήτης της εξαπάτησης, της φαντασίας και των ψευδαισθήσεων – θα σταθεί ανάδρομος στους Ιχθείς. Ευτυχώς, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο για τον Οίκο που κυβερνούν οι Ιχθύες στον γενέθλιο χάρτη σου, αφού ο μπλε πλανήτης στέκεται ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο κάθε χρόνο τα τελευταία εννέα χρόνια.

Και, δεδομένου ότι ο Ποσειδώνας είναι ένας από τους εξωτερικούς πλανήτες, η ανάδρομη περίοδος του είναι πολύ λιγότερο αισθητή. Αυτό που μπορεί να παρατηρήσεις, ωστόσο, είναι λίγο καλύτερη σαφήνεια στον τομέα όπου τείνεις να είσαι περισσότερο αφελής. Δεδομένου ότι ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και αβεβαιότητα, η ανάδρομη πορεία του τείνει να αμβλύνει αυτές τις επιδράσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.