Μπιγιονσέ – Jay-Z: Έπεσαν θύματα εμπρηστικής επίθεσης – Τυλίχτηκε στις φλόγες η έπαυλή τους (φώτο)

Μπιγιονσέ – Jay-Z: Έπεσαν θύματα εμπρηστικής επίθεσης – Τυλίχτηκε στις φλόγες η έπαυλή τους (φώτο)

Ένα ατυχές συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Ορλεάνη και είχε ως «θύματα» την Μπιγιονσέ και την σύζυγό της, Jay-Z.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, εμπρηστές έβαλαν στόχο το εξοχικό σπίτι του ζευγαριού στη Νέα Ορλεάνη. Όπως αναφέρθηκε, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ότι πρόκειται για εμπρησμό, αφού δεν έχει βρεθεί ο δράστης, όμως μέσα στο σπίτι βρέθηκαν δύο στοιχεία, που οδηγούν τις αρχές προς αυτή την κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα, μέσα στην κουζίνα, από όπου και φαίνεται πως ξεκίνησε η πυρκαγιά, βρέθηκαν δύο αποδεικτικά στοιχεία. Κάποιος είχε τοποθετήσει μέσα στον φούρνο βενζίνη και μερικά βιβλία. Ήταν λοιπόν, σίγουρο πως η φωτιά θα εξαπλωνόταν…

Το κτίριο με την τεράστια έκταση, που διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και έξι μπάνια τυλίχτηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να χρειαστούν 22 πυροσβέστες για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Ευτυχώς, μετά από δύο περίπου ώρες κατάφεραν να την σβήσουν. Ακόμα δεν είναι σαφής η ζημιά, που προκλήθηκε στο αρχοντικό.

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Ορλεάνης, η πυροσβεστική ομάδα έφτασε στο σημείο γύρω στις 6.20, όταν ενεργοποιήθηκε ένας από τους συναγερμούς καπνού, που υπάρχουν στο σπίτι. Μάλιστα, οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν πως εκείνη την ώρα έλαβαν μία αναφορά ενός ύποπτου ατόμου, που βρισκόταν κοντά εκείνη την στιγμή. Ακόμα, όμως, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν έχει σχέση με την πυρκαγιά.

Το αρχοντικό ανήκει σε μία εταιρεία διαχείρισης με την επωνυμία Sugarcane Park LLC. Διευθύντρια της εταιρείας είναι η μητέρα της Μπιγιονσέ, Τίνα Νόουλς. Η αξία του ακινήτου εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 2.4 εκατ. δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.