ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σ.Μάινας: «Είμαι απόλυτα σύμφωνος με το μέτρο να μπαίνουν στα κλειστά θέατρα μόνο εμβολιασμένοι θεατές»

Σ.Μάινας: «Είμαι απόλυτα σύμφωνος με το μέτρο να μπαίνουν στα κλειστά θέατρα μόνο εμβολιασμένοι θεατές»

Ο γνωστός ηθοποιός, Στέλιος Μάινας, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Secret των Παραπολιτικών πήρε θέση υπέρ του εμβολιασμού για τον COVID-19.

«Θα πάμε περιοδεία με τον «Κήπο» για δεύτερη χρονιά. Αλλά αυτό το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο για όλους. Πέρυσι δεν ξέραμε πώς να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα αυτή. Φέτος όμως ξέρουμε ότι είναι μονόδρομος. Και ο μονόδρομος είναι ο εμβολιασμός. Έκανα το εμβόλιο συμβάλλοντας κι εγώ στο μήνυμα ότι ο εμβολιασμός είναι μια πράξη κοινωνικής ευθύνης προς τον συνάνθρωπο», τονίζει ο Στέλιος Μάινας.

«Εγώ δυστυχώς έχασα από κορωνοϊό κάποιους δικούς μου ανθρώπους. Η δεύτερη δόση του εμβολίου με πείραξε αρκετά, καθώς είχα ρίγη και δύσπνοια. Και τότε κατάλαβα τι σημαίνει να έχεις κορωνοϊό και να πεθαίνεις φρικτά από έναν τέτοιο θάνατο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό όλοι μαζί σαν μια ασύμμετρη απειλή για την ανθρωπότητα, όπως έναν παγκόσμιο πόλεμο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι απόλυτα σύμφωνος με το μέτρο να μπαίνουν στα κλειστά θέατρα μόνο εμβολιασμένοι θεατές», καταλήγει ο Στέλιος Μάινας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.