Σ.Τζώρτζογλου: «Στα πρώτα μου βήματα στον χώρο είχα υποστεί βία – Αναγκάστηκα να χάσω δουλειές»

Σ.Τζώρτζογλου: «Στα πρώτα μου βήματα στον χώρο είχα υποστεί βία – Αναγκάστηκα να χάσω δουλειές»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε για πρώτη φορά για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου, ενώ αποκάλυψε ότι και ο ίδιος έχει λάβει μέρος σε ανάλογα περιστατικά.

Ωστόσο, όπως τονίζει ο ηθοποιός, το σημαντικότερο για τον ίδιο ήταν να μη χάσει τα «πιστεύω» του, την ηθική και την προσωπικότητά του, κάτι που κατάφερε, έτσι ώστε να μπορεί να κοιτά κατάματα τον γιο του και τους ανθρώπους που αγαπά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είχα υποστεί βία όταν μπήκα στον χώρο, τα πρώτα χρόνια. Το αντιμετώπισα με απόλυτη ψυχραιμία. Έχω χάσει άπειρες δουλειές. Είχα πει, αν “θάψεις” ηθική, προσωπικότητα, πιστεύω έχεις τελειώσει. Δεν έχω προδώσει τον εαυτό μου ποτέ!» δήλωσε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.