ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Γιώργος Βελισσάρης για Σοφία Δανέζη: «Πώς την λένε την κοπέλα;»

Γιώργος Βελισσάρης για Σοφία Δανέζη: «Πώς την λένε την κοπέλα;»

Αναταράξεις στη μουσική σκηνή έχουν φέρει τα ριάλιτι καθώς πουλάνε πολύ τελευταία. Η Σοφία Δανέζη πήρε τη θέση που άφησε η Αγγελική Ηλιάδη στο μουσικό σχήμα του Vegas Live Stage λόγω της εισόδου της στην Φάρμα. Ο Γιώργος Βελισσάρης, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο σχήμα, ρωτήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή για τις αλλαγές που έγιναν, αλλά κάτι δεν θυμόταν…

Η Αγγελική Ηλιάδη είχε δρομολογήσει τις νυχτερινές της εμφανίσεις και είχε φωτογραφηθεί και για την αφίσα του μαγαζιού, όπου θα έκανε πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου, μαζί με τους Γ. Βελισσάρη, Χ. Βέρρα και Π. Ίμβριο, η πρόταση-πρόκληση από τη «Φάρμα» έφερε ανατροπή στα σχέδιά της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε το «ναι» να μπει στο ριάλιτι, παρ’ όλα αυτά όμως, μη αθετώντας τον λόγο της προς τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, συμφώνησαν, με την αποχώρησή της από το παιχνίδι, να επιστρέψει κανονικά στην πίστα!

Μέχρι να συμβεί όμως αυτό, έπρεπε άμεσα να αντικατασταθεί προσωρινά κι έτσι τη θέση της θα πάρει η Σοφία Δανέζη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Big Brother»!

Μάλιστα, η Δανέζη φωτογραφήθηκε από τον Κώστα Πρόφη για τη νέα αφίσα και είναι έτοιμη να μπει στην αρένα της διασκέδασης του Vegas Live Stage!

Την αλλαγή αυτή όμως φαίνεται πως δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα ο Γιώργος Βελισσάρης και μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, φάνηκε να μην θυμάται το όνομα… της εκρηκτικής συναδέλφου του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τώρα έχουμε τη Σοφία… πώς τη λένε την κοπέλα; Τη Σοφία Δανέζη, συγγνώμη, άλλαξαν όλα πολύ γρήγορα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.