ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποχώρησε εκτάκτως από την εκπομπή η Ναταλί Κάκκαβα – Τι συνέβει με το ατύχημα του γιού της

Αποχώρησε εκτάκτως από την εκπομπή η Ναταλί Κάκκαβα – Τι συνέβει με το ατύχημα του γιού της

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας ενημερώθηκαν ότι ο γιος τους είχε ένα ατύχημα, η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να αποχωρήσει απο το πλατό.

Σήμερα, ενημέρωσαν το τηλεοπτικό κοινό για όσα έγιναν και τόνισαν ότι όλα εξελίχθηκαν ομαλά.

«Είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλους τους γονείς, εκεί που κάθεσαι, χτυπά το τηλέφωνο και σου λένε το παιδί σου χτύπησε και δεν είσαι εκεί. Αγωνιάς και θέλεις να δεις τι έπαθε. Έφυγα άρον άρον», είπε αρχικά η Ν. Κάκκαβα.

«Είναι κι αυτό το παράπονο, που έχουμε εγώ και ο Γρηγόρης ότι δεν υπάρχει ένας παππούς και μια γιαγιά, όταν είμαστε στην δουλειά. Άνοιξε το κεφάλι του παιδιού και θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους, που ήταν εκεί. Είναι γιατροί και φίλοι και τελείως τυχαία ήταν εκεί, όταν χτύπησε το παιδάκι μας – Τον περιποιήθηκαν και τον έραψαν. Ήταν όντως το μικρό μου θαύμα την στιγμή που χτύπησε το παιδί να περάσουν αυτοί οι δύο άνθρωποι έξω από το μαγαζί και να τον φροντίσουν, όπως πρέπει. Είναι καλά», συμπλήρωσε η Ν. Κάκκαβα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Μάρκος όταν πήγα, ήταν ακόμα μια φορά πιο θαρραλέος από την μαμά του. Εγώ έτρεμα κι έκλαιγα κι αυτός με πήρε αγκαλιά και μου είπε «μαμά μην κλαις, δεν πονάω». Μάρκο σε αγαπώ», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.