ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Αφροδίτη Σημίτη: «Αμέτρητοι Στάθηδες εκεί έξω – Θα παλέψω μέχρι τέλους για την αλήθεια»

Αφροδίτη Σημίτη: «Αμέτρητοι Στάθηδες εκεί έξω – Θα παλέψω μέχρι τέλους για την αλήθεια»

Η ραδιοφωνικός παραγωγός, Αφροδίτη Σημίτη, προχώρησε σε καταγγελία για περιστατικό που συνέβη στο χώρο εργασίας της. Ζήτησε να σπάσουν τη σιωπή τους όλες οι παθούσες.

Η ραδιοφωνική παραγωγός, Αφροδίτη Σημίτη, με αφορμή τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ανακοίνωσε τη στήριξη της σε όλες τις γυναίκες που αποφασίζουν να σπάσουν τη σιωπή τους και αναφέρθηκε σε προσωπική της εμπειρία με συνεργάτη της.

«Υπάρχουν αμέτρητοι Στάθηδες εκεί έξω. Μη μασάτε, κορίτσια! Ξεμπροστιάσετε τους!» έγραψε στο Facebook η γνωστή ραδιοφωνικός παραγωγός.

Στη συνέχεια της ανάρτησής της μιλάει ανοιχτά για ένα περιστατικό, που συνέβη στο χώρο εργασίας της και αφορούσε το «δεξί χέρι του αφεντικού». Η αποκάλυψη στο αφεντικό της μάλιστα έφερε ως αποτέλεσμα την απόλυσή της.

«Πολύ πρόσφατα εντόπισα έναν τέτοιο σε μεγάλη εταιρεία που συνεργαζόμουν. Μου ήταν πολύ δύσκολο, αλλά το αποκάλυψα στον CEO της εταιρείας, ο οποίος όμως μου είπε πως είναι πολύ σημαντικός του συνεργάτης και δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει στην ζωή του, παράλληλα βέβαια δρομολόγησε τη διακοπή της συνεργασίας τους μαζί μου» δήλωσε η κ. Σημίτη

Καταλήγοντας, ξεκαθάρισε πως θα φτάσει μέχρι τέλους για την αποκάλυψη της υπόθεσης και καλεί και τις υπόλοιπες γυναίκες να κάνουν το ίδιο σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα παλέψω μέχρι τέλους για να αποδειχθεί η αλήθεια. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλες με όποιο κόστος, όσο δύσκολο κι αν είναι. Μιλήστε!» κατέληξε η ραδιοφωνική παραγωγός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.