Τι αναφέρει η μήνυση του 35χρονου

Οι δικηγόροι του 35χρονου επιχειρηματία από την Θεσσαλονίκη, μίλησαν το πρωί της Τρίτης, για τη νέα μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος της Ιωάννας Τούνη.

Η συνεύρεσή τους, όπως αναφέρεται στη μήνυση, ήταν συναινετική και αναφέρει ότι η νέα ανάρτηση της γνωστής influencer στα social media είναι ψευδής.

«Προχωρήσαμε σε δεύτερη μήνυση γιατί ειπώθηκαν νέα πράγματα, συκοφαντικά και ψευδή στη χθεσινή δημοσίευση. Εμείς ελπίζαμε ότι μετά την υποβολή της μήνυσης, θα έπαιρνε η υπόθεση τον δρόμο που της πρέπει, τον δρόμο της δικαιοσύνης, των δικαστηρίων» είπε χαρακτηριστικά η Σωτηρία Πανουσάκη, μια εκ των δικηγόρων του 35χρονου.

«Το να κάνουμε δίκες μέσα από το Instagram, το Youtube ή τις πρωινές εκπομπές δεν ταιριάζει σε ένα κράτος δικαίου» πρόσθεσε.

Σημείωσε δε ότι «η κα Τούνη ανέφερε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Η σεξουαλική εκμετάλλευση για έναν ενήλικα είναι μία μόνο και υπάρχει συγκεκριμένη λέξη, τη γνωρίζετε πολύ καλά». Και πρόσθεσε: «Ο πελάτης μου έχει έναν και μόνο ισχυρισμό: δεν είχε στην κατοχή του το βίντεο αυτό και δεν θα το αναπαρήγαγε πουθενά και σε κανένα. Δεν υπήρχε λόγος να το κάνει».

Τέλος, η δικηγόρος του 35χρονου υποστήριξε ότι υπάρχουν στοιχεία που θα παραδοθούν εκεί που πρέπει και έθεσε ένα ερώτημα: «γιατί δεν έχει υποβάλλει μήνυση εφόσον έχει στοιχεία κατά του πελάτη μου;».

Τι αναφέρει η μήνυση του 35χρονου

Αποσπάσματα από την μήνυση κατά της γνωστής influencer για συκοφαντική δυσφήμιση έφερε στο φως της δημοσιότητας ALPHA.

«Εγκαλώ και αιτούμαι την κατά νόμο τιμωρία της Τούνη Ιωάννας, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης κατά άρθρο 363 ΠΚ. Ειδικότερα την Δευτέρα και περί ώρα 21:00 ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το όνομα J.touni βίντεο με την ίδια να αναφέρει ότι εγώ καθώς με κατονομάζει ότι διέρρευσα revenge porn βίντεο με εμένα και την ίδια σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου» αναφέρεται – μεταξύ άλλων – στην μήνυση του 35χρονου.

«Μάλιστα το πρώτον με το σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ψευδώς ότι πέραν όλων των άλλων την εκμεταλλεύτηκα σεξουαλικά, ενώ ήταν μεθυσμένη και μάλιστα ότι έβαλα ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ φίλο να τραβήξει τη σεξουαλική πράξη ενώ τη χλεύαζα» προσθέτει στην μηνυτήρια αναφορά του, ο νεαρός επιχειρηματίας από την Θεσσαλονίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτή η δημοσίευση είναι ψευδής και προσβάλλει την τιμή και την υπόληψη μου ανεπανόρθωτα, καθώς το προφίλ της είναι δημόσιο και γίνεται αντιληπτό από αόριστο αριθμό ατόμων. (…) Η αλήθεια είναι ότι η συνεύρεση μας ήταν απολύτως συναινετική σε υπαίθριο χώρο και δεν έχω καμία σχέση με τη λήψη και την αναπαραγωγή του εν λόγω βίντεο. Την εν λόγω δημοσίευση της έχουν παρακολουθήσει 13.200 άνθρωποι έως τώρα», καταλήγει.