«Σάρωσαν» οι πολίτες Α.Κοψιάλη και «στήριξη» στους πιθανούς βιαστές: Πώς εμπλέκονται οι αδελφοί Αντετοκούνμπο

«Σάρωσαν» οι πολίτες Α.Κοψιάλη και «στήριξη» στους πιθανούς βιαστές: Πώς εμπλέκονται οι αδελφοί Αντετοκούνμπο

Η οργή των πολιτών για το επιχειρούμενο «ξέπλυμα» των κατηγορούμενων για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα από τον influencer (ναι, υπάρχει και αυτό ως επάγγελμα!) Αλέξανδρο Κοψιάλη ο οποίος είχε επιδοθεί από προχθές σε μια προσπάθεια έμμεσης αμφισβήτησης των όσων υποστήριξε η καταγγέλλουσα με βράσεις του τύπου “Δεν είχαν αυτοί ανάγκη να βιάσουνε γιατί ήταν πλούσιοι και όμορφοι” υιοθετώντας τις θέσεις διαφορών πρωϊνάδικων που κινήθηκαν στις θέσεις υπεράσπισης των γιών των ιδιοκτητών της Coca-Cola είχε τελικά παρενέργειες:

Μετά από ένα τσουνάμι διαμαρτυριών στα social media οι αδελφοί Αντετοκούνμπο που συμμετείχαν στον διαγωνισμό του Α.Κοψιάλη, τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει σήμερα στο ελληνικό instagram και κλήρωνε ένα σπίτι αξίας 100.000 ευρώ με θέα την Ακρόπολη απέσυραν την υποστήριξή τους αναγκάζοντάς τον να αποσυρθεί από τον διαγωνισμό.

Ο Α.Κοψιάλης μέσω story ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τον διαγωνισμό που αναλαμβάνουν πλέον να συνεχίσουν οι Antetokounbros.

Πριν από λίγη ώρα στον λογαριασμό των Antetokounbros στο Instagram ανέβηκε το ακόλουθο σχόλιο:

«Από εδώ και στο εξής το GIVEAWAY για το σπίτι στην Αθήνα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπόθεση των Antetokounbros. Οι ως τώρα συμμετοχές θα παραμείνουν ενεργές. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τον τρόπο συμμετοχής στον διαγωνισμό μέσα από τις πλατφόρμες μας και για την ημερομηνία της κλήρωσης. Να είστε όλοι καλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.