ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο αστέρας των Σικάγο Μπουλς κατηγορείται για βιασμό

Ο αστέρας των Σικάγο Μπουλς κατηγορείται για βιασμό

Είναι ένας από τους πιο άτυχους παίκτες ever. Έχει περάσει πολλά με τους συνεχόμενους τραυματισμούς του, αλλά πλέον έχει περιπέτειες κι εκτός παρκέ.

Αναφερόμαστε στον Ντέρικ Ρόουζ. Στον MVP του 2011 έγινε μήνυση από πρώην σύντροφο του, η οποία τον κατηγορεί πως μαζί με φίλους του τη νάρκωσαν και τη βίασαν!

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ρόουζ ζητούσε από τη γυναίκα να αυνανιστεί μπροστά του και παράλληλα να επιδίδεται σε ομαδικό σεξ με φίλους του αλλά και ξένους. Εκείνη υποστηρίζει πως αρνήθηκε να κάνει οτιδήποτε από όλα αυτά, αλλά τον Αύγουστο του 2013 την κάλεσαν στο σπίτι του σταρ του ΝΒΑ στο Μπέβερλι Χιλς και της έριξαν υπνωτικό χάπι στο ποτό με σκοπό να τη βιάσουν. Προσθέτει πως κατάφερε να φύγει από το σπίτι με τη βοήθεια ενός φίλου της, ωστόσο αργότερα το ίδιο βράδυ ο γκαρντ των Σικάγο Μπουλς και η παρέα του διέρρηξαν το σπίτι της και τη βίασαν ομαδικά ενώ εκείνη ήταν αναίσθητη.

Γιατί δεν το ανέφερε τόσο καιρό; Η ενάγουσα υποστηρίζει ότι ντρεπόταν και πλέον αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση του Ντέρικ Ρόουζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.