ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δεν είναι αυτό που νομίζετε – Βγάζει 1.000.000 το μήνα επειδή γεννήθηκε το…1989

Δεν είναι αυτό που νομίζετε – Βγάζει 1.000.000 το μήνα επειδή γεννήθηκε το…1989

Δεν πρόκειται φυσικά για μία τυχαία ημερομηνία γέννησης, κάποιας 25χρονης γυναίκας…

Αλλά για την Τέιλορ Σουίφτ, την πιο ακριβοπληρωμένη μουσικό του πλανήτη. Σύμφωνα με τη λίστα των πλουσιότερων Celebrity του Forbes η τραγουδίστρια φέρεται ότι κερδίζει περίπου ένα εκατομμύρια δολάρια την ημέρα.

ggftg

Η τραγουδίστρια υπολογίζεται ότι το 2015 θα είναι κατά 317,8 εκατ. δολάρια πλουσιότερη και αυτό το οφείλει στο επιτυχημένο της άλμπουμ «1989», που είναι και η χρονιά γέννησής της, στην παγκόσμια περιοδεία που έκανε, καθώς και στις συνεργασίες που έχει υπογράψει για την προώθηση των καλλυντικών Ελίζαμπεθ Άρντεν, αλλά και της Diet Coke.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με βάση τις έως τώρα προβλέψεις η Τάι- Τάι πριν κλείσει τα 30 θα είναι δισεκατομμυριούχος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.