ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του άνδρα που σκότωσε την τραγουδίστρια Christina Grimmie

Στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του άνδρα που σκότωσε την τραγουδίστρια Christina Grimmie

Η αστυνομία του Ορλάντο στις ΗΠΑ δημοσιοποίησε το όνομα και τη φωτογραφία του άνδρα που πυροβόλησε και σκότωσε την 22χρονη τραγουδίστρια Christina Grimmie την Παρασκευή ενώ υπέγραφε αυτόγραφα μετά από live της. 

Πρόκειται για τον 27χρονο Kevin James Loibl, ο οποίος αφού την πυροβόλησε, έστρεψε το όπλο κατά πάνω του και αυτοκτόνησε. Όπως αναφέρει το Mashable, υπήρχαν περίπου 120 άτομα στον χώρο τη στιγμή του συμβάντος. 

Η Grimie λίγο αργότερα πέθανε από τα τραύματά της, ενώ η αστυνομία χαρακτήρισε «ήρωα» τον αδελφό της, Mark, ο οποίος αμέσως μετά τον πυροβολισμό όρμησε στον δράστη, επειδή «πιθανότατα έσωσε αμέτρητες άλλες ζωές». 

Ο Loibl, από την Φλόριντα, ήταν οπλισμένος με δύο όπλα, ένα κυνηγετικό μαχαίρι και επιπλέον πυρομαχικά. Σε εξέλιξη είναι έρευνες για πιθανά κίνητρα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.