ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Τζόνι Ντεπ έξαλλος: Βρίζει και σπάει πράγματα μπροστά στην Άμπερ Χερντ (vid)

Ο Τζόνι Ντεπ έξαλλος: Βρίζει και σπάει πράγματα μπροστά στην Άμπερ Χερντ (vid)

Με τη διαμάχη του διαζυγίου του Τζόνι Ντεπ με την Αμπερ Χερντ να βρίσκεται σε εξέλιξη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο με τον ηθοποιό σε έξαλλη κατάσταση.

Το βίντεο αυτό τραβήχτηκε μήνες πριν από το περιστατικό της 21ης Μαΐου, κατά το οποίο ο Ντεπ χτύπησε την Χερντ, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Αυτό το βίντεο, που το κατέγραψε η Χερντ και το δημοσιοποίησε το TMZ, δείχνει ένα περιστατικό στην κουζίνα του σπιτιού τους. Ο Ντεπ είναι σε έξαλλη κατάσταση, πετάει ένα μπουκάλι και ένα ποτήρι. Η Χερντ τον ρωτά αν ήπιε ένα μπουκάλι κρασί και προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

Επίσης, του ζητά συγνώμη για κάτι, αν και δεν είναι σαφές σε τι αναφέρεται. Πηγές από την πλευρά του Ντεπ είπαν στο TMZ ότι το βίντεο έχει υποστεί επεξεργασία και πως έχουν κοπεί κομμάτια στα οποία η Χερντ χαμογελά και τον πειράζει. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο :

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.