ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

1,5 εκατ. λίρες από τον Κάρολο στην αδερφή της Καμίλας (φωτό)

1,5 εκατ. λίρες από τον Κάρολο στην αδερφή της Καμίλας (φωτό)

Ενώ τις τελευταίες μέρες ο βρετανικός Τύπος βρίθει αποκαλύψεων για την προσωπική ζωή και τους έρωτες της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνας από τον επί έξι χρόνια σωματοφύλακά της Ken Wharfe, έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας μια νέα αποκάλυψη για τον πρίγκιπα Κάρολο και την εξωσυζυγική του σχέση με την τότε ερωμένη του, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, την οποία παντρεύτηκε το 2005.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας Κάρολος, Δούκας της Κορνουάλης, από το 2005 μέχρι σήμερα, φαίνεται ότι έχει δώσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσόν του 1,5 εκατ. λιρών στην 67χρονη Άναμπελ Έλιοτ, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και μικρότερη αδελφή της 69χρονης Καμίλας.

                                          

Οι δύο αδελφές με τους συζύγους τους στην κηδεία του πατέρα τους

Επίσημα, το τεράστιο ποσόν έχει δοθεί στην κουνιάδα του διαδόχου του βρετανικού θρόνου για την δουλειά της όλα αυτά τα χρόνια ως διακοσμήτρια του ξενοδοχείου – παμπ «The Duchess Of Cornwall», που πήρε το όνομά του προς τιμήν της δεύτερης συζύγου του πρίγκιπα, της Καμίλας που φέρει τον τίτλο Δούκισσα της Κορνουάλης, αφού ο σύζυγός της κληρονόμησε τον τίτλο το 1969 σε ηλικία 21 έτους μαζί με το δουκάτο της Κορνουάλης.

Το συγκεκριμένο κτήριο είναι μέρος του «πρότυπου βρετανικού χωριού», του Poundbury στο Ντόρτσεστερ, την κατασκευή του οποίου επιβλέπει ο ίδιος ο Κάρολος. 

Το ξενοδοχείο «The Duchess Of Cornwall» είναι ένα νεοκλασικό κτήριο με 20 ευρύχωρα δωμάτια, για το οποίο «οι κακές γλώσσες» λένε ότι θυμίζει το πανάκριβο Ritz Hotel, στην αριστοκρατική συνοικία Mayfair του Λονδίνου, εκεί, όπου τον Ιανουάριο του 1999, ο πρωτότοκος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ παρουσίασε δίπλα του επίσημα την ερωμένη του Καμίλα, σε πάρτι για τα 50α γενέθλια της αδελφής της Άναμπελ.

Όμως, τα σχετικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν προσέλαβε τυχαία ως διακοσμήτρια την κουνιάδα του, αλλά θέλει να δείξει την ευγνωμοσύνη του για την στήριξη που του παρείχε τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της, Σίμον Έλιοτ, στην μυστική σχέση του με την Καμίλα. 

Όταν ο Κάρολος ήταν ακόμα παντρεμένος με την Νταϊάνα, χρησιμοποιούσε το σπίτι της Άναμπελ, στο χωριό Stourpaine στο Ντόρσετ, σαν ερωτική φωλιά για να συναντά την Καμίλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι Άναμπελ και Σίμον Έλιοτ ήταν τόσο στενά δεμένο με τον Κάρολο και την Καμίλα που πήγε μαζί τους στο ταξίδι του μέλιτος στο κάστρο του Μπάλμοραλ στη Σκωτία, όταν επιτέλους, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου «έβαλε βέρα στο δεξί» στην επί χρόνια ερωμένη του, το 2005.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.