ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κόνι Μεταξά – Josephine: Γυμνάστηκαν μαζί και «έριξαν» το Instagram! (βίντεο)

Κόνι Μεταξά – Josephine: Γυμνάστηκαν μαζί και «έριξαν» το Instagram! (βίντεο)

Κόνι Μεταξά και Josephine γυμνάστηκαν παρέα και μοιράστηκαν ανάλογα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Kαι οι δύο έχουν μεγάλη επιρροή στον κόσμο των social media και όχι άδικα. Είναι όμορφες, ταλαντούχες και πολλά υποσχόμενες. Αλλά και δύο αχώριστες φίλες. Ο λόγος για την Κόνι Μεταξά, την κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μετάξα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε πολλούς τομείς, αλλά και για την Josephine.

Τα δύο φρέσκα κορίτσια, έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και στον ελεύθερο τους χρόνο φροντίζουν να πηγαίνουν στο γυμναστήριο για να μην χάνουν την φόρμα τους. Με σκληρή προπόνηση και την σωστή διατροφή, η τραγουδίστρια και η νεαρή performer αποτελούν από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε τους εμφάνιση.

Στιγμιότυπα από την σημερινή τους γυμναστική ανέβασαν στον λογαριασμό τους και μοίρασαν «εγκεφαλικά» στους χιλιάδες followers τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.