ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Λύγισε» ο Μάρκος Σεφερλής στο «Πάμε Πακέτο» μόλις είδε τον αποστολέα (βίντεο)

«Λύγισε» ο Μάρκος Σεφερλής στο «Πάμε Πακέτο» μόλις είδε τον αποστολέα (βίντεο)

Ο Μάρκος Σεφερλής επέστρεψε μετά από δέκα χρόνια στο «Πάμε Πακέτο», αυτή την φορά στη θέση του παραλήπτη. Ο αποστολέας του πακέτου του, ήταν ο γνωστός μουσικός και συνθέτης, Νίκος Βεντουράτος.

Ο ίδιος μοιράστηκε δημόσια μια ιστορία που διαδραματίστηκε παραμονές του γάμου του Μάρκου με την Έλένα Τσαβαλιά. Μιας ιστορίας που είχε για τον ίδιο τόσο ψυχικό κόστος όσο και σωματικό. Γιατί ο Μάρκος Σεφερλής συγκινήθηκε και έμεινε άφωνος όταν είδε τον αποστολέα;

Δείτε αποσπάσματα από την εκπομπή:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.