ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Maddie μας «ανοίγει» το σπίτι της (φώτο)

Η Maddie μας «ανοίγει» το σπίτι της (φώτο)

Δεν είναι εύκολο να κάνεις ένα μοντέλο να σου ανοίξει την καρδιά της, η Maddie Neville όμως εκτός από την καρδιά της, σε κάθε φωτογράφιση, μας ανοίγει και το σπίτι της.

Μόλις 21 ετών το κορίτσι από την Αυστραλία, το οποίου το λογαριασμό στο Instagram επισκεφθήκαμε και φυσικά η αγαπημένη της ασχολία (την οποία έκανε επάγγελμα) είναι τα social media. Διαχειρίζεται λογαριασμούς διαφημιστικών εταιριών και πρόσφατα μπήκε μέτοχος στην Three Nines Boutique, όπου είναι στυλίστρια και Social Media manager, από την άλλη φροντίζει να ποζάρει στο προφίλ της όσο πιο τακτικά γίνεται.

Πολλές από τις φωτογραφίες που ανεβάζει είναι από ένα σπίτι που διατηρεί η οικογένεια της στο Noosa Hinterland, το οποίο μας το δείχνει συχνά και θέλει να βρίσκεται με παρέα εκεί. Εσείς ακολουθήστε την στο Instagram και θα ταξιδεύετε ως εκεί μαζί της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.