ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκλόνισε η νέα ανάρτηση της συζύγου του (φωτο)

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκλόνισε η νέα ανάρτηση της συζύγου του (φωτο)

Μπορεί να έχει περάσει ένας χρόνος και κάτι μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης, δυστυχώς όμως ο ίδιος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης. Δίνει καθημερινή μάχη για να μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι και την οικογένειά του δυνατός.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του και τον στηρίζει με όλη της τη δύναμη. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για την κατάσταση της υγείας του. Χθες 21/5/2019 ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του παρουσιαστή, η γυναίκα του δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα κολάζ που έφτιαξε με φωτογραφίες, σχολιάζοντας στη λεζάντα που το συνόδευε: «Αστέρι μου χρόνια σου πολλά!!! Σε αγαπώ πολύ!!!».

Τα likes και τα σχόλια με ευχές για τον Κωνσταντίνος από τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν άπειρα και σίγουρα είναι κάτι που κάνει πολύ καλό σε όλη του την οικογένεια.

Περνάει τον δικό του Γολγοθά

Ο δημοσιογράφος και φίλος του Χάρης Λεμπιδάκης μίλησε πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε για τον Γολγοθά του:

«Είναι δύσκολες στιγμές. Περνάει τον δικό του Γολγοθά. Πριν από περίπου ένα δίμηνο είδαμε να βλέπουμε τον γιο του, έναν χρόνο και κάτι μήνες μετά το σφοδρό ατύχημα. Η συνέχεια και ο καθημερινός αγώνας του είναι δύσκολος. Ο Κωνσταντίνος δεν μπορεί να τραφεί, δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να περπατήσει.

Είναι συνεπής στις πολύωρες φυσιοθεραπείες στο κέντρο αποκατάστασης που βρίσκεται και τον προσέχουν πάρα πολύ οι γιατροί. Όμως είναι πάρα πολλά τα χρήματα και με πολύ αγώνα και μία πολύ μικρή βοήθεια που υπάρχει από κάποιους φίλους και από έναν μισθό που παίρνει ο Κωνσταντίνος από το νυχτερινό κέντρο όπου δούλευε και που είναι προς τιμή του επιχειρηματία να το πούμε, και του καφέ που δούλευε και που συνεχίζει να του δίνει», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.