ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άσχημα νέα για την Τάμτα – Το πικρό «φαρμάκι» που την κέρασαν οι Eurofans (φώτο)

Άσχημα νέα για την Τάμτα – Το πικρό «φαρμάκι» που την κέρασαν οι Eurofans (φώτο)

Μπορεί η Τάμτα να έδωσε επί σκηνής στην Γιουροβίζιον τον καλύτερό της εαυτό, όμως οι eurofans δεν έδειξαν να το εκτίμησαν όσο έπρεπε!

Η Τάμτα με το τραγούδι Replay κατάφερε να κατακτήσει την 15η θέση, έναντι της 21ης που πήρε η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και το τραγούδι Better Love όμως η εκπρόσωπος της Κύπρου έχει ένα επιπλέον αρνητικό ρεκόρ σε σχέση με τη δική μας αποστολή.

Οι eurofans, σε μία ψηφοφορία που έχουν καθιερώσει από το 1997 και ανακηρύσσει την πιο κακοντυμένη παρουσία της μεγάλης βραδιάς του διαγωνισμού, έβαλαν στο… μάτι την Τάμτα για την ultra sexy εμφάνισή της on stage. Η κατασκευή από βινίλιο και πλαστικό, το κορμάκι της σε nude χρώμα δεν εντυπωσίασε τους φανατικούς του θεσμού αλλά αντιθέτως ανέδειξαν την Τάμτα σε μια από τις πιο κακοντυμένες παρουσίες της βραδιάς.

Μάλιστα στο… παρά τσακ γλίτωσε η Τάμτα από το να πάρει το βραβείο Barbara Dex που δίνεται κάθε χρόνο στον πιο κακοντυμένο εκπρόσωπο χώρας που συμμετέχει στη Eurovision. Τα συγκεκριμένα βραβεία πήραν το όνομά τους από την Barbara Dex, την τραγουδίστρια από το Βέλγιο που το 1993 είχε εκπροσωπήσει τη χώρα με το τραγούδι “Iemand Als jij”.

Τη θεώρησαν τόσο κακοντυμένη εκείνη τη χρονιά που οι eurofans καθιέρωσαν τα συγκεκριμένα βραβεία. Από Έλληνες, ο μόνος που έχει λάβει αυτό το βραβείο είναι μόνο ο Μιχάλης Ρακιντζής με την εμφάνισή του το 2002 στη σκηνή της Eurovision με το τραγούδι “S.a.g.a.p.o”.

Όσο για το φετινό πρώτο βραβείο Barbara Dex, το κατέκτησε μία χώρα που πραγματικά εξέπληξε αρνητικά με τη συμμετοχή της στη σκηνή της Γιουροβίζιον.

Πρόκειται για τον εκπρόσωπο της Πορτογαλίας, τον Conan Osíris ο οποίος μάλιστα δεν κατάφερε να πάρει στον Α’ Ημιτελικό το εισιτήριο για τον τελικό.

Το πράσινο γυαλιστερό ύφασμα της στολής του σε συνδυασμό με τα… φτερά, δεν δημιούργησαν και την καλύτερη εντύπωση στο κοινό.

Κάτι ακόμα που έκανε τους eurofans να του χαρίσουν την… αρνητική διάκριση για φέτος ήταν και τα πλαστικά γένια που φορούσε ο ερμηνευτής χωρίς ποτέ να καταλάβει κανείς… γιατί!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.