ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ελένη Ράντου ποζάρει με μαγιό στην παραλία και οι θαυμαστές της την αποθεώνουν (φωτο)

Η Ελένη Ράντου ποζάρει με μαγιό στην παραλία και οι θαυμαστές της την αποθεώνουν (φωτο)

Τα τελευταία της καλοκαιρινά μπάνια στη θάλασσα απολαμβάνει η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Ράντου.

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της στην Αθήνα, η Ελένη Ράντου ξεκουράζεται και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η ηθοποιός έκανε την έκπληξη και ανέβασε μία φωτογραφία της με μαγιό στο προφίλ της στο Facebook.

Οι θαυμαστές της την αποθέωσαν και η φωτογραφία της συγκέντρωσε πάνω από 12 χιλιάδες like.

Η Ελένη Ράντου φοράει ένα μπλε πουά μπικίνι στην παραλία και είναι απλά υπέροχη.

Δείτε εδώ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Νομίζω ότι το χιούμορ με έχει σώσει. Ημουν ένα παιδί με χαμηλή αυτοεκτίμηση και το χιούμορ με έκανε πιο αρεστό. Ενιωθα πολύ άσχημη και μετά την εφηβεία. Ημουν παχουλή. Δεν ξέρω αν με ήθελαν για παρέα. Το χιούμορ ήταν όπλο, η σανίδα μου. Δεν ξέρω αν το διάλεξα σκόπιμα. Το καλλιέργησα. Σαν να βλέπεις την πραγματικότητα από την ανάποδη, για να την αντέχεις. Το χιούμορ είναι και μια διαφυγή, πάω το πρόβλημα παραπέρα, το ξορκίζω» έχει σημειώσει η Ελένη Ράντου σε συνέντευξή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.