ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H Κορίνα Δαμουλιάνου έκοψε τα μαλλιά της και έκανε την αλλαγή (φωτο)

H Κορίνα Δαμουλιάνου έκοψε τα μαλλιά της και έκανε την αλλαγή (φωτο)

Την Κορίνα Δαμουλιάνου τη γνωρίσαμε τη δεκαετία του ’90 μέσα από την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Πάτερ Ημών», όπου υποδυόταν τη μικρή κόρη του Κώστα Καρρά.

Τα τελευταία χρόνια, η Κορίνα Δαμουλιάνου έχει εγκαταλείψει την υποκριτική και ασχολείται με την πολιτική και τα κοινά.

Είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος Καλλιθέας, ενώ στις εθνικές εκλογές του 2015 κατέβηκε ως υποψήφια βουλευτής στη Β’ Αθηνών με τη ΝΔ. Φέτος, ήταν υποψήφια και πάλι με τη ΝΔ στην Α’ Αθηνών.

Από το 2014 εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Η Καλλιθέα αλλάζει» του Δημάρχου Καλλιθέας Δημητρίου Κάρναβου.

Τον Ιανουάριο και Σεπτέμβριο του 2015, η 34χρονη σήμερα Κορίνα Δαμουλιάνου, έθεσε τον εαυτό της στην κρίση των συμπολιτών της, θέτοντας υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές με τη ΝΔ στη Β΄ Περιφέρεια Αθηνών. Κατετάγη 25η θέση ανάμεσα σε 48 συνυποψήφιους.

Σήμερα έχει οριστεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, Πρόεδρος της Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Δήμου Καλλιθέας (Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε.). που έχει ως αντικείμενο βάσει του καταστατικού της, την αξιοποίηση δημοτικής περιουσίας.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε η ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής της Καλλιθέας και η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τη στήριξε τόσο στις Δημοτικές, όσο και στις Εθνικές εκλογές, ενώ ανέβασε μια φωτογραφία από την ημέρα της ορκωμοσίας. Σε αυτή τη βλέπουμε ιδιαίτερα ανανεωμένη με νέο look.

Έχει αποχωριστεί τα μακριά της μαλλιά με τα οποία τη γνωρίσαμε, καθώς τα κούρεψε καρέ και έκανε ανταύγειες, αφήνοντας πίσω το «κοριτσίστικο» στυλ, ενώ φορά ένα εντυπωσιακό φόρεμα με παγιέτες.


Η Κορίνα Δαμουλιάνου ορκίστηκε Δημοτική Σύμβουλος Καλλιθέας:

«Και η Ορκωμοσία έγινε!!!Ξεκινάμε μια νέα θητεία με πολύ δουλειά, προσφορά και συνείδηση!Είναι τιμή μου η στήριξη σας, στις Δημοτικές αλλά και στις Εθνικές εκλογές, μαζί σας κατάφερα να αγωνιστώ τίμια, ηθικά με αληθινά αποτελέσματα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεύτερη θητεία σαν Δημοτική Σύμβουλος Καλλιθέας, εσείς μου δώσατε το δικαίωμα να ανήκω στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μου και με αυτό θα πορεύομαι! Σας ευχαριστώ!», έγραψε χαρακτηριστικά η Κορίνα Δαμουλιάνου στο Facebook.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.