ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Αυτοί είναι οι 10 πιο αγενείς celebrities του Hollywood (φωτό)

Αυτοί είναι οι 10 πιο αγενείς celebrities του Hollywood (φωτό)

Πολλοί είναι οι διάσημοι που έχουν κακές ημέρες, όπως οι περισότεροι άνθρωποι στον πλανήτη, ωστόσο η συμπεριφορά τους μπορεί να γίνει αρκετά άσχημη και φυσικά να μην δικαιολογείται.

Δεν είμαστε εδώ για να τους κρίνουμε, καθώς κανείς δεν ξέρει τι κουβαλά ο καθένας μέσα του, ωστόσο υπάρχουν ορισμένες διασημότητες που είναι ευρέως γνωστό ότι είναι αγενείς με τους θαυμαστές τους, τους συνεντευξιαστές τους, τους συναδέλφους τους, ακόμα και με τους ανθρώπους που έτυχε να διασταυρωθούν τα μονοπάτια τους.

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί διάσημοι άνθρωποι οι οποίοι είναι φιλικοί, γενναιόδωροι, και ανταποκρίνονται στην φήμη που τους ακολουθεί, ενώ υπάρχουν άλλοι, οι οποίοι σύμφωνα με μαρτυρίες, είναι αρκετά εχθρικοί με άλλους ανθρώπους και πολλές φορές έχουν ανάρμοστη συμπεριφορά.

Εδώ λοιπόν είναι 10 διάσημοι άνθρωποι, τους οποίους πολλοί έχουν κατηγορήσει ως αγενείς.

Ριάνα

Μια κυρία κέρδισε σε έναν διαγωνισμό δωρεάν εισιτήρια για μια συναυλία της Ριάνα – έναν χρόνο μετά το “Umbrella”- και πάσo για τα παρασκήνια, όπου θα είχε την δυνατότητα να δει με τα παιδιά της την τραγουδίστρια από κοντά. Όταν τελικά πήγαν να την γνωρίσουν, αυτή αρνήθηκε να τους μιλήσει, ακόμα και να τους κοιτάξει. Όταν ζήτησαν ένα αυτόγραφο της, η ίδια ζήτησε από έναν χορευτή να τους δώσει ένα και να τους διώξει. Τα παιδιά πληγώθηκαν, και όταν πήγαν σπίτι πέταξαν όλα τα CD της.

Τζάρεντ Λέτο

Μια κοπέλα αγόρασε πριν χρόνια εισιτήρια για να δει μια συναυλία των “30 Seconds To Mars”. Μόλις τελείωσε η συναυλία, οι περισσότεροι θαυμαστές περίμεναν σε ουρά για να λάβουν αυτόγραφα του συγκροτήματος. Πολλοί άνθρωποι έδιναν δικά τους αντικείμενα για υπογραφή καθώς είχαν τελειώσει τα αυτόγραφα. Μόλις ήρθε η σειρά της κοπέλας είπε στον Λέτο: “Γεια σου! Ηταν μια σπουδαία συναυλία!”, και εκείνος απάντησε: “Υπέγραψα όλα τα ‘σκατά’ σας, τώρα τσακίσου από εδώ!”

Η περιέργεια δεν σταμάτησε εδώ, καθώς στα γυρίσματα του “Suicide Squad”, λεγεται ότι συμπεριφερόταν ανάρμοστα στους συμπρωταγωνιστές του, καθώς τους έστελνε χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, ψόφια ζώα και sex toys.

Ράσελ Κρόου

Σύμφωνα με έναν τύπο, ο οποίος συνάντησε για πρώτη φορά τον Ράσελ Κρόου σε ένα εστιατόριο ξενοδοχείου όπου εργαζόταν, ο ηθοποιός τσατίστηκε επειδή το τηλέφωνο του δωματίου του δεν δούλευε και έτσι το ξήλωσε και τύλιξε το καλώδιο γύρω από τον λαιμό ενός υπαλλήλου. Ο Κρόου συνελλήφθη και αργότερα ζήτησε συγγνώμη σε μια εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν. Βέβαια δεν την σκαπούλαρε έτσι, καθώς αναγκάστηκε να πληρώσει 100.000 δολάρια στον υπάλληλο.

Τζένιφερ Λόπεζ

Υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες για την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά της Τζένιφερ Λόπεζ. Αρνήθηκε να δώσει συνέντευξη σε μια δημοσιογράφο, γιατί προφανώς δεν ήταν τόσο σημαντική όσο η Νταιάν Σώγιερ. Έχει αναφερθεί επίσης ότι απέλυσε μια οικιακή της βοηθό επειδή της ζήτησε ένα αυτόγραφο.

Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Τον λατρεύουμε και είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι ο Ντε Νίρο συμπεριφέρθηκε σαν μ@λ#κ%ς. Όπως αναφέρει κάποιος, ο πατέρας του έτρωγε σε ένα εστιατόριο ενός φίλου του, όταν μπήκε μέσα ο Ντε Νίρο και απαίτησε να καθίσει σε εκείνο το τραπέζι, και δεν δεχόταν το όχι ως απάντηση. Τελικά ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου αρνήθηκε και έδιωξε τον Ντε Νίρο.

Γκουίνεθ Πάλτροου

Η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι αρκετά γνωστή για την ανάρμοστη συμπεριφορά της. Την δεκαετία του ’90, λέγεται ότι έκλεψε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Ερωτευμένος Σαιξπηρ” από την πρώην καλύτερη της φίλη Γουινόνα Ράιντερ. Η Πάλτροου τηλεφώνησε στον σκηνοθέτη της ταινίας και τον ικέτευσε να την περάσει από κάστινγκ, κάτι που έκανε. 20 χρονια μετά, η ηθοποιός που έχει κάνει σημαία της τον υγιεινό τρόπο ζωής της, δεν έχει αλλάξει και πολύ. Μάλιστα έκανε εχθρούς αρκετές διάσημες γυναίκες, μεταξύ των οποίων τις Μαντόνα, Τζένιφερ Γκάρνερ, Ρις Γουίδερσπουν και Τζένιφερ Λώρενς, όταν δήλωσε ότι η δουλειά της είναι πιο σπουδαία, από το να είναι εργαζόμενη μαμα.

Κρίστιαν Μπέιλ

Ένας άνδρας, ο οποίος δούλευε για τον διάσημο ηθοποιό, αποκάλυψε σε βιβλίο που έγραψε ότι ο Μπέιλ είναι τόσο κακός που έκανε ακόμα και τα μικρά κορίτσια που τον πλησίαζαν να βάζουν τα κλάματα και έβαζε τους βοηθούς του να μυρίζουν τις μασχάλες του πριν περπατήσει στο κόκκινο χαλί.

Σία Λε Μπουφ

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τον Σία Λε Μπουφ, ο οποίος είναι γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του και την ανάρμοστη συμπεριφορά του. Μάλιστα κατάφερε να μπει στο μάτι και αρκετών διασήμων, καθώς μίλησε δημόσια αρνητικά για την ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε αλλά και για τους συμπρωταγωνιστές τους.

Τέρενς Χάουαρντ

Πολλοί είναι αυτοί που δεν χωνεύουν τον ηθοποιό Τέρενς Χάουαρντ, ο οποίος έχει γενικότερα πολύ κακή φήμη για τη συμπεριφορά του. Χαρακτηριστικά, όταν το στούντιο του πρόσφερε λιγότερα χρήματα για το sequel της ταινίας “Iron-man”, κατηγόρησε ανοιχτά τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ότι πήρε εκείνος τη διαφορά!

Μπεν Στίλερ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν δουλέψει με τον Μπεν Στίλερ λένε ότι είναι ανυπόφορος και αγενής. Λέγεται ότι στα γυρίσματα της ταινίας “Τροπική Καταιγίδα”, απέλυσε έναν υπάλληλο επειδή δεν έβαζε πολύ ζάχαρη στον καφέ του! Από την άλλη, ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός Τζακ Μπλακ, ο οποίος λέγεται ότι είναι ένας από τους καλύτερους τύπους στο Χόλιγουντ, έστελνε συχνά μέιλ στον άνθρωπο που απολύθηκε για να δει πως τα πάει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.