ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άγγελος Λάτσιος και Ελένη Μενεγάκη για φαγητό στην Κηφισιά – Με ποιον από τους δύο ζουν τα παιδιά (βίντεο)

Άγγελος Λάτσιος και Ελένη Μενεγάκη για φαγητό στην Κηφισιά – Με ποιον από τους δύο ζουν τα παιδιά (βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος συναντήθηκαν στην Κηφισιά και φωτογραφίες από το τετ α τετ τους δημοσίευσε το περιοδικό You.

Το θέμα συζητήθηκε και στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, ωστόσο, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια αποκάλυψη που έκανε ο παρουσιαστής.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Γιάννη Λάτσιο, είπε στον αέρα τα εξής:

«Ο Άγγελος εδώ και έναν χρόνο ζει με τον Γιάννη. Ζει με τον μπαμπά του. Και τα κορίτσια ζουν με τη μαμά τους. Και προφανώς επειδή ο Άγγελος ετοιμάζεται να πάει να σπουδάσει του χρόνου στο εξωτερικό έχουν συναντηθεί. Και επειδή ξέρω, αφορά σε ένα γεύμα πριν από τις γιορτές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.