ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Γ.Τσαλίκης κάνει τεστ για κορωνοϊό on camera (βίντεο)

Ο Γ.Τσαλίκης κάνει τεστ για κορωνοϊό on camera (βίντεο)

Πολλοί διάσημοι ,που έχουν την οικονομική δυνατότητα, έχουν επιλέξει να κάνουν το τεστ για τον κορωνοϊό ακόμα κι αν δεν έχουν συμπτώματα και μετά να ανεβάσουν τα αποτελέσματά τους στο… ιντερνέτ.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος γύρισε από την περιοδεία του στην Αμερική εσπευσμένα, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, έμεινε 14 μέρες καραντίνα όπως προβλέπεται.

Μετά το πέρας της καραντίνας και για να μπορέσει να διευθετήσει κάποιες υποχρεώσεις στο Δήμο Περιστερίου ως δημοτικός σύμβουλος αποφάσισε να κάνει το τεστ του κορωνοϊού σε ιδιωτικό εργαστήριο.

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Τσαλίκης το τεστ ήταν λίγο ενοχλητικό αλλά ανώδυνο! «Μετά από 14 ημέρες αυστηρής καραντίνας που τελείωσαν σήμερα μιας και γύρισα από την Αμερική διακόπτοντας βίαια την περιοδεία μου πριν από ακριβώς 2 εβδομάδες 16/3 (αν και όταν είμασταν εμείς δεν είχε ακόμα έξαρση στις ΗΠΑ) …πριν επιστρέψω με πολλή προσοχή φυσικά στα αντίδημαρχιακά μου καθήκοντα, σεβόμενος τον εαυτό μου, τους εργαζόμενους στο χώρο του δημαρχείου και φυσικά το Δήμαρχο μας, εκανα το τεστ για τον κορωνοιο σε ιδιωτικό εργαστήριο, για να είμαι απολύτως σίγουρος ότι οι ελάχιστες μετακινήσεις μου θα είναι απολύτως ασφαλείς για τους γύρω μου …

Το αποτέλεσμα ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΟ έτσι μπορώ να πάρω μια βαθιά ανάσα και να πάω με ήσυχη συνείδηση σε οποιονδήποτε χώρο ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να μετακινηθώ (κάτι που όσο μπορώ θα το αποφύγω – ήδη έχουμε οργανώσει τήλε-συσκέψεις ). Η εξέταση παιδιά κρατάει ένα λεπτό και είναι ανώδυνη αλλά λίγο … ενοχλητική».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.