Αποκαλύψεις για την κόντρα Μαρκλ και Κέιτ: «Τσακώθηκαν για ένα… καλσόν»

Αποκαλύψεις για την κόντρα Μαρκλ και Κέιτ: «Τσακώθηκαν για ένα… καλσόν»

Οι Βρετανοί, εξ αρχής, δεν είδαν με καλό μάτι την άφιξη της ηθοποιού στους βασιλικούς κύκλους, ενώ, παράλληλα, έδειχναν την ιδιαίτερη συμπάθειά τους στην Κέιτ Μίντλετον.

Λίγο πριν τον γάμο Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι φαίνεται πως άρχισαν τα προβλήματα… Όπως αναφέρει η Mirror, η δούκισσα του Σάσεξ είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις για την ημέρα του γάμου, γεγονός που αναστάτωσε την Κέιτ Μίντλετον.

Η διαφωνία της Κέιτ Μίντλετον με την Μέγκαν Μαρκλ

Τώρα, ένας φίλος ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τον ακριβή λόγο πίσω από το τι συνέβη κατά την πρόβα, υποστηρίζοντας ότι το ζήτημα προέκυψε λόγω πρωτοκόλλου. Μιλώντας στο περιοδικό Tatler δήλωσε: «Ηταν μια καυτή μέρα και προφανώς υπήρξε μια διαμάχη για το εάν οι παράνυφοι πρέπει να φορούν καλσόν ή όχι. Η Κέιτ, ακολουθώντας το πρωτόκολλο, θεώρησε ότι έπρεπε. Ο Μέγκαν δεν το ήθελε».

Οι παράνυφοι του γάμου, συμπεριλαμβανομένης της πριγκίπισσας Σάρλοτ, δεν φορούσαν καλσόν, κάτι που αποκαλύπτει τη «νίκη» της Μέγκαν Μαρκλ. Ο άνθρωπος, που ισχυρίζεται ότι ξέρει τι έγινε εκείνη την ημέρα, τονίζει ότι η Κέιτ Μίντλετον είχε άψογη συμπεριφορά.

«Στο παλάτι, ακούγονται πολλές ιστορίες του προσωπικού που λένε ότι [η Μέγκαν Μαρκλ] είναι ένας εφιάλτης και συμπεριφέρεται άσχημα, αλλά αυτό δεν το ακούτε ποτέ για την Κέιτ Μίντλετον. Η Κέιτ διατηρεί το προσωπικό της, ενώ η Μέγκαν δεν το κάνει. Αυτό δεν λέει τα πάντα;», λέει. Παλιότερο δημοσίευμα ανέφερε ότι η Μέγκαν Μαρκλ είχε απρεπή συμπεριφορά απέναντι στους ανθρώπους της δούκισσας του Κέμπριτζ. «Φώναζε στο προσωπικό της Κέιτ Μίντλετον», ανέφεραν πηγές.

Οι εντάσεις, μάλιστα, αυξήθηκαν ανάμεσα στις δύο δούκισσες, όταν η Μέγκαν Μαρκλ έπρεπε να δεχτεί ότι δεν θα ήταν παντρεμένη τον επόμενο βασιλιά.

Πέρυσι, άνθρωποι κοντά στο περιβάλλον του παλατιού ισχυρίστηκαν ότι η πρόβα των παρανύφων ήταν μια «αγχωτική» διαδικασία και πολύ έντονη.

Πηγή είχε πει στην Daily Telegraph: «Η Κέιτ Μίντλετον μόλις είχε γεννήσει το τρίτο της παιδί, τον πρίγκιπα Λούις, και ήταν αρκετά συναισθηματική». Βασιλικοί βοηθοί δεν αρνήθηκαν το συμβάν, με έναν να ισχυρίζεται ότι Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον είναι «πολύ διαφορετικοί άνθρωποι».

Μετά την απόφαση να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι αποφάσισαν να εγκατασταθούν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Οι σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι με τον αδελφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ φαίνεται πως ήταν στα άκρα.

Χαρακτηριστική ήταν η «παγωμάρα» που υπήρξε στα μέσα Μαρτίου, στην εκδήλωση για την Κοινοπολιτεία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ. Τότε, Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ εμφανίστηκαν αγενείς απέναντι στους Μέγκαν Μαρκ και Χάρι με την στάση τους. Μάλιστα, οι Sussexes φαίνεται να εξέφρασαν την ενόχλησή τους.

Καθώς, όμως, ο καιρός περνάει, φαίνεται ότι οι δύο πρίγκιπες γεφυρώνουν το μεταξύ τους χάσμα. Οπως αναφέρουν βρετανικά μέσα, η διάγνωση του πρίγκιπα Κάρολου με Covid-19 είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν σε επαφή. Η ειδικός σε βασιλικά θέματα, Κέιτι Νίκολ είπε στο Entertainment Tonight ότι πιστεύει ότι η σχέση τους επιτέλους επιδιορθώνεται. «Υπήρξαν σαφώς ορισμένα σημαντικά προβλήματα σε αυτήν τη σχέση.

Το περασμένο έτος δεν ήταν μια υπέροχη χρονιά. Αλλά τα πράγματα έχουν βελτιωθεί», δήλωσε, προσθέτοντας ότι τα αδέρφια μιλούν στο τηλέφωνο αλλά και μέσω βιντεοκλήσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με τον πρίγκιπα Κάρολο να μην είναι καλά, τα δύο αδέλφια αναγκάστηκαν να σηκώσουν το τηλέφωνο και να έρθουν σε επαφή. Υπάρχουν πολλές αναφορές ότι ο πρίγκιπας Χάρι να αισθάνεται νοσταλγία στο Λος Αντζελες. Νομίζω ότι πιθανότατα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρει τηλέφωνο τον αδερφό του και μου λένε ότι έχει συμβεί», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η Νίκολ, η οποία εκτιμά ότι Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ είδαν με καλό μάτι την επικοινωνία αυτή. Καταλήγοντας, θεωρεί ότι η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εξακολουθούν να είναι λυπημένοι για το ότι ο Χάρι είναι τόσο μακριά. «Τους λείπει ο Χάρι, του λείπει να τον έχουν τριγύρω και τους λείπει που δεν είναι κομμάτι των ζωών τους», εκτιμά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.