Σε κέντρο αποκατάστασης η Αμαλία Κωστοπούλου – Σοβαρό τροχαίο στο Λος Άντζελες (φωτο)

Σε κέντρο αποκατάστασης η Αμαλία Κωστοπούλου – Σοβαρό τροχαίο στο Λος Άντζελες (φωτο)

Δύσκολες ώρες για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Πέτρο Κωστόπουλο καθώς η πρωτότοκη κόρη τους Αμαλία τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η μητέρα της και παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στις πτήσεις εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού κατάφερε να βρεθεί από την πρώτη στιγμή στις ΗΠΑ για να είναι στο πλευρό της κόρης της, η οποία μένει μόνιμα εκεί.

Η Αμαλία Κωστοπούλου βρισκόταν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας φίλος της, μαζί με ακόμα τρία άτομα (πέντε συνολικά). Τότε οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το Stop με αποτέλεσμα να πέσει πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα και η Αμαλία να τραυματιστεί.

Μέσα από το Πρωινό, ο Άρης Καβατζίκης περιέγραψε πως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή: «Επειδή γίνεται μεγάλος ντόρος για την Αμαλία Κωστοπούλου, είχε ένα πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό στο Λος Άντζελες… Επειδή έχουμε μια πολύ ασφαλή πληροφορία, κινδύνευσε πολύ η Αμαλία, έκανε δύο πολύ σοβαρά χειρουργεία.

Αυτή τη στιγμή είναι σε ένα κέντρο αποκατάστασης, ευτυχώς το παιδί θα περπατήσει, αυτό είναι το πιο αισιόδοξο».

Από την πλευρά της η αδερφή της, η Αλέξάνδρα λίγα 24ωρα μετά το τροχαίο είχε κάνει ένα πολύ συγκινητικό ποστ για την αδερφή της, γράφοντας «My favorite superhero ❤️». Τις ανάλογες καρδούλες πόσταραν και οι γονείς τους κάτω από αυτήν τη φωτογραφία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CCBG8UlhSS1/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.