ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Εκτός εαυτού» ο Λ.Γαβαλάς: «Βάζει το κανάλι μια ξανθιά βαμμένη, μια να λέει για τα σουτζουκάκια…» (βίντεο)

«Εκτός εαυτού» ο Λ.Γαβαλάς: «Βάζει το κανάλι μια ξανθιά βαμμένη, μια να λέει για τα σουτζουκάκια…» (βίντεο)

Ο γνωστός σχεδιαστής Μόδας, Λάκης Γαβαλάς, βρέθηκε καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή «Τρία Μούτρα» και ξέσπασε κατά των πρωινών εκπομπών, ενώ δικαιολόγησε και τη στάση του Διονύση Πρώιου που είπε πει στους δημοσιογράφους «το ότι δεν σας έχω χώσει τα μικρόφωνα κάπου αλλού».

«Δεν μπορεί ένα πάνελ πρωινό να βγάζει χρήματα με το να λέει κακίες και πολλές φορές ανακρίβειες για τα άτομα που κρίνει. Αυτό, όμως, το έχουμε δεδομένο, οκ;

​Το κανάλι βάζει μια ξανθιά βαμμένη, μία να λέει ότι τα σουτζουκάκια τα κάνεις ωραία, την άλλη να λέει για τα άστρα, σαχλαμάρες… Όταν όμως οι άνθρωποι που κατακρίνουν και λένε αυτά που λένε όλο το χρόνο, κάνουν μια δουλίτσα γιατί και αυτοί πρέπει να βγάλουν το ψωμί τους, δεν κάθεται ποτέ να πει “ρε παιδί μου, αυτός τον οποίο χλευάζουμε κάνει και μια δουλειά σωστή και βγάζει χρήματα”. Να πάτε να χεσ…τε όλοι», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς, μάλιστα, απάντησε και για την αντίδραση του καλού του φίλου, του Διονύση Πρώιου που είχε πει στους δημοσιογράφους “το ότι δεν σας έχω χώσει τα μικρόφωνα κάπου αλλού”:

​«Ο Διονύσης είναι πολύ μάγκας. Και ξαφνικά η κάμερα τον κυνηγάει για να βγάλει ένα ρεπορτάζ. “Είσαι ακόμα με την κοπέλα σου; Δεν είσαι;”. Την παίρνουν αυτή στα κανάλια τη λένε τι λέει ο Διονύσης, πως είναι ο Διονύσης… Δηλαδή, γιατί να μην τσαντιστεί; Και στο κάτω κάτω γιατί είναι υποχρεωμένος να μιλήσει; Και λέει η άλλη στο κανάλι “μα εμείς πήγαμε εκεί και αυτός μας είπε δεν θέλω και θα μας βάλει τα…”. Βέβαια αυτό που είπε ήταν κακό γι’ αυτόν…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.