ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το «Πρωινό»: Αποχώρηση – βόμβα ενόψει της νέας σεζόν (φώτο)

Το «Πρωινό»: Αποχώρηση – βόμβα ενόψει της νέας σεζόν (φώτο)

Χωρίς ένα από τα σημαντικότερα «γρανάζια» του αναμένεται να βγει στον αέρα τη νέα σεζόν το «Πρωινό», καθώς η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσω ανάρτησης στο Facebook ανακοίνωσε την αποχώρησή της.

Η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός βρισκόταν στο πάνελ της πρωινής εκπομπής με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά και όπως ενημέρωσε μέσα από το προσωπικότης προφίλ πως το “Πρωινό” εκείνη τελείωσε οριστικά.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη έγραψε στο Facebook: Επειδή ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα και τα πάνελ και οι εκπομπές ελάχιστα ενδιαφέρουν, πολύ απλά και χωρίς σάλτσα ενημερώνω ότι το «Πρωινό» για μένα τελείωσε οριστικά. Μην αρχίσουμε τώρα το πού θα είμαι του χρόνου. Σίγουρα θα είμαι κάπου καλά.
Υ.Γ. Επίσης μην περιμένουμε ευχαριστήρια κλπ κλπ. Όπου έπρεπε να τα πω τα είπα. Υγεία, υγεία, υγεία να έχουμε.»

Τι αναφέρουν από τον ΑΝΤ1 για την αποχώρηση της Αφροδίτης Γραμμέλη

Το κανάλι του Αμαρουσίου ανέφερε ότι η απόφαση αυτή προέκυψε έπειτα από συζητήσεις που ξεκίνησαν τις τελευταίες ώρες προκειμένου να στηθεί η εκπομπή για τη νέα σεζόν. Όπως φαίνεται, παρότι η αποχώρηση της Αφροδίτης Γραμμέλη δεν ήταν βέβαιη, τελικά κανάλι και δημοσιογράφος συμφώνησαν από κοινού να λήξουν τη συνεργασία τους εδώ.

Όσο για τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ, φαίνεται σχεδόν βέβαιο πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα συνεχίσει στο πλευρό της Φαίης Σκορδά από τη νέα σεζόν, ενώ καλή είναι η σχέση του καναλιού και με τον Άρη Καβατζίκη. Ωστόσο, φαίνεται πως ο ΑΝΤ1 αναζητά νέα πρόσωπα για να ανανεώσει το «Πρωινό», με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται εκεί κατά τα τέλη Ιουλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.