ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ανήσυχος για το μέλλον του γιου του Άρτσι εμφανίστηκε ο πρίγκιπας Χάρι

Ανήσυχος για το μέλλον του γιου του Άρτσι εμφανίστηκε ο πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει δείξει ιδιαίτερες ευαισθησίες για το μέλλον από τη στιγμή που εκείνος και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, έγιναν γονείς.

Ο δούκας του Σάσεξ, ο οποίος μαζί με το δούκισσα του Σάσεξ πήραν πρόσφατα την απόφαση να αποσυρθούν από τα βασιλικά καθήκοντά τους και το τελευταίο διάστημα μένουν στο Λος Άντζελες, έγραψε ένα γράμμα στο γιο του Άρτσι, στο οποίο -όπως διέρρευσε- εξέφρασε την μεγάλη του ανησυχία του για όλα τα παιδιά στον κόσμο που μεγαλώνουν αυτήν τη στιγμή μέσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρίγκιπας Χάρι έγραψε, μεταξύ άλλων, πως τόσο ο ίδιος όσο και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν παρατηρήσει τις δυσκολίες που έχουν προκαλέσει τα social media σε πολλά νέα παιδιά και θέλει, τώρα, να προσπαθήσει να πείσει τις εταιρίες κοινωνικής δικτύωσης να μη δημιουργούν τέτοιες συνθήκες που να ευνοούν το μίσος και να προκαλούν δυσκολία στην υγεία και την αλήθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε, οι εταιρίες που δημιουργούν διαφημιστικές καμπάνιες θα πρέπει να καταλαβαίνουν πως ο διαδικτυακός κόσμος έχει αντίκτυπο και στον αληθινό κόσμο, την υγεία, το τρόπο που σκεφτόμαστε και υπάρχει η διάδραση ο ένας με τον άλλο, αλλά και στο πώς τελικά εμπιστευόμαστε τις πληροφορίες που δεχόμαστε. Όλα αυτά τον ανησυχούν ιδιαίτερα, ειδικά από τη στιγμή που έγινε πατέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.