ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Δεν είναι μόνος του στο Αμπού Ντάμπι ο Χουάν Κάρλος – Η μυστηριώδης γυναίκα που τον στηρίζει εδώ και 40 χρόνια (φώτο)

Δεν είναι μόνος του στο Αμπού Ντάμπι ο Χουάν Κάρλος – Η μυστηριώδης γυναίκα που τον στηρίζει εδώ και 40 χρόνια (φώτο)

Ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος έφυγε για το Αμπού Ντάμπι, αλλά όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ δεν είναι μόνος του.

Μαζί του βρίσκεται και η εδώ και σαράντα χρόνια ερωμένη του, το όνομα της οποίας παραμένει κρυφό, αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πρόκειται για τη Μάρτα Γκάγια, μια σχεδιάστρια εσωτερικού χώρου που γεννήθηκε στη Μαγιόρκα και θεωρείται από πολλούς ως «η αγάπη της ζωής του».

Ο Χουάν Κάρλος αναχώρησε πριν από μερικές ημέρες από το Βίγκο, κοντά στο βορειοδυτικά σύνορα της Ισπανίας με την Πορτογαλία, με τουλάχιστον άλλους πέντε επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων και πέντε σωματοφυλάκων του. Ο 82χρονος πρώην μονάρχης ταξίδεψε μέχρι την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και διαμένει στην προεδρική σουίτα ξενοδοχείου, αντί του ποσού των 10.000 λιρών ανά διανυκτέρευση μαζί με την «πιο πιστή του φίλη εδώ και σαράντα χρόνια».

Η ειδικός σε βασιλικά θέματα και συγγραφέας Πιλάρ Έιρ ανέφερε ότι ο πρώην βασιλιάς και η σύζυγός του, Σοφία, δεν έχουν κοιμηθεί μαζί από τότε που τον «έπιασε» με άλλη γυναίκα σε ένα κυνηγετικό ταξίδι το 1976. Όπως ισχυρίζεται η συγγραφέας, η ερωμένη του Χουάν Κάρλος τον ακολούθησε στο Αμπού Ντάμπι, μετά την απόφαση να εξοριστεί από την Ισπανία, την οποία λέγεται ότι έλαβε ο γιος του, βασιλιάς Φελίπε.

«Ο βασιλιάς δεν είναι μόνος. Η πιστή φίλη του τα τελευταία σαράντα χρόνια είναι μαζί του, το άτομο που συγχωρεί τα πάντα, δεν τον απογοητεύει ποτέ, τον συνοδεύει και τον παρηγορεί. Έχουν ζήσει μια υπέροχη ερωτική σχέση και αντιμετωπίζουν μαζί το μέλλον. Ο Χουάν Κάρλος, που ήταν τόσο θαρραλέος σε άλλες περιπτώσεις, πρέπει να κάνει μια δημόσια εμφάνιση μαζί της. Της το χρωστάει, όπως και σε εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πιλάρ Έιρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.