ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τύφλα να ‘χει η Μαλέσκου: Η Κυριακή είναι άλλο επίπεδο… (φωτό)

Τύφλα να ‘χει η Μαλέσκου: Η Κυριακή είναι άλλο επίπεδο… (φωτό)

Ουδείς λέει το αντίθετο, συμφωνούμε: στην Ελλάδα έχουμε την τύχη να διαθέτουμε ορισμένες από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου, με αδιανόητα σώματα, υπέροχα πρόσωπα και καμπύλες που στέλνουν αδιάβαστο ακόμα και κάποιον που έχει PhD στο ασθενές φύλο.

Είπαμε, σύμφωνοι.

Υπάρχει, όμως, ένα κορίτσι που είναι σε διαφορετικό level από όλες τις υπόλοιπες. Μία που οι αναλογίες του κάνουν το ανδρικό κοινό να παραληρεί σε όλες τις γλώσσες του Πύργου της Βαβέλ και που ένα βλέμμα της αρκεί για να μας στείλει αδιάβαστους στο άσυλο ερωτευμένων φρενοβλαβών.

Ο λόγος για την Κυριακή Κατσογρεσάκη. Η εντυπωσιακή Κρητικιά που έχει διατελέσει αεροσυνοδός στο αεροπλάνο της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας (και που κάνει μαθήματα προκειμένου να γίνει πιλότος και η ίδια) έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks και έκτοτε βρίσκεται συνεχώς στα «φώτα».

https://www.instagram.com/p/CFU5sWagUfv

https://www.instagram.com/p/CE31B_iAP_v

https://www.instagram.com/p/CFJmeOAAyBn

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CEE0P93pKEX

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.