ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένας 94χρονος «αποκαθήλωσε» την Τ.Άνιστον (φώτο)

Ένας 94χρονος «αποκαθήλωσε» την Τ.Άνιστον (φώτο)

Πριν από περίπου ένα χρόνο, τον περασμένο Οκτώβριο, η Τζένιφερ Άνιστον προκάλεσε «πανικό» στο Instagram, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο followers μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, το ρεκόρ της στη συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης δεν «άντεξε». Ο σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο είναι πλέον εκείνος που κατέχει το ρεκόρ περισσότερων χρηστών στο Instagram σε μόλις μία ημέρα, καθώς τον ακολουθούν ήδη 3.300.000 χρήστες.

Ο 94χρονος παρουσιαστής και λάτρης της φύσης κατάφερε το αδιανόητο: οι ακόλουθοί του στο Ιnstagram ξεπέρασαν τα εφτά ψηφία σε μόλις 44 λεπτά. «Η σωτηρία του πλανήτη είναι τώρα μια επικοινωνιακή πρόκληση», αρκέστηκε να γράψει, για να «σπάσει» όλα τα κοντέρ.

«Ήπειροι είναι παραδομένοι στις φλόγες, πάγοι λιώνουν. Οι κοραλλιογενείς ύφαλοι πεθαίνουν. Τα ψάρια εξαφανίζονται από τους ωκεανούς. Η λίστα συνεχίζεται. Η σωτηρία του πλανήτη μας είναι πλέον μια πρόκληση επικοινωνιακή», προειδοποιεί -πλέον και μέσω Instagram- ο Ντέιβιντ Ατέντμπορο.

Το ρεκόρ του επιβεβαίωσε και η γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία δεν παρέλειψε φυσικά να τον συγχαρεί για το επίτευγμά του.

https://www.instagram.com/p/CFg3LHIHGug

https://www.instagram.com/p/CFjn7MKHg8y

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.