ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λ.Λιβιεράτος: «Θέλω να υπάρχει το “Λιβιεράτος ψυχιατρείο” στην Google» (βίντεο)

Λ.Λιβιεράτος: «Θέλω να υπάρχει το “Λιβιεράτος ψυχιατρείο” στην Google» (βίντεο)

Ο Λάμπης Λιβιεράτος βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Dot» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

​Παράλληλα, δήλωσε πως θέλει να υπάρχει η αναζήτηση στην Google για το πρόβλημά του προκειμένου να μπορεί να το ερμηνεύσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπης Λιβιεράτος σημείωσε πως «την δική μου περίπτωση την πέρασα με τους δικούς μου ανθρώπους, τους καλούς μου φίλους που είχα τρομερή εμπιστοσύνη στη γνώμη τους και φυσικά τα παιδιά μου και την μουσική μου. Ο καθένας πρέπει να βρει ποια είναι τα όπλα του για να το αντιμετωπίσει…

​Όταν με ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι δεν ήμουν τόσο έτοιμος για να μιλήσω. Ήμουν εγκλωβισμένος. Έπρεπε να μιλήσω για να μην γραφτεί ότι να ‘ναι… Για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις. Υπήρξε από μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μας διακριτικότητα» είπε ο τραγουδιστής και τόνισε:

«Κάποιοι, βέβαια, κυνηγάνε τη δημοσιότητα και πρέπει να βγάλουν μια είδηση, τους είπα να την βγάλουν αλλά να μου δώσουν απλά την ευκαιρία να για αυτό.

​Να μην το βγάλουν όπως να ‘ναι. Γέμισε το google, πατάς και βλέπεις «Λιβιεράτος ψυχιατρείο». Πρώτο από όλα. Γράφτηκαν πολλά και ο αλγόριθμος της Google, ο καημένος, τι θα βγάλει… Δεν σκέφτεται… Εγώ, όμως, θέλω να υπάρχει αυτό εκεί γιατί μπορώ να το ερμηνεύσω, να το αποκωδικοποιήσω, να το δουν οι άνθρωποι που θέλω να το δουν και με ενδιαφέρουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.