ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το πρώτο μήνυμα του Λάκη Λαζόπουλου μετά την περιπέτεια με την υγεία του (φώτο)

Το πρώτο μήνυμα του Λάκη Λαζόπουλου μετά την περιπέτεια με την υγεία του (φώτο)

Ο Λάκης Λαζόπουλος, με ένα μήνυμα που ανήρτησε στο Instagram λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, εξέφρασε το δικό του «ευχαριστώ» προς όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα αγάπης που μου στέλνετε, για τις ευχές και τα περαστικά σας. Πολύ μα πάρα πολύ σας ευχαριστώ» έγραψε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

H ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου και το «ευχαριστώ» μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Λάκης Λαζόπουλος αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και εισήχθη στο νοσοκομείο «Υγεία» το Σάββατο στις 09:30.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η περιπέτεια της υγείας του είχε αίσιο τέλος και ο ίδιος πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα στις 11:30. Από τότε αναρρώνει στο σπίτι του.

Μάλιστα, μετά από σύσταση των γιατρών του, ο Λάκης Λαζόπουλος θα χρειαστεί αρκετό διάστημα ξεκούρασης. Έτσι, ακυρώνει την περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε και θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του από τον Σεπτέμβρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.