ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άαρον Κάρτερ: Aνακοινώθηκε η αιτία θανάτου του τραγουδιστή – Για έγκλημα κάνει λόγο η μητέρα του

Παραμένουν τα ερωτικά για την υπόθεση

Άαρον Κάρτερ: Aνακοινώθηκε η αιτία θανάτου του τραγουδιστή – Για έγκλημα κάνει λόγο η μητέρα του

Ανακοινώθηκε η αιτία του θανάτου του τραγουδιστή της pop, Άαρον Κάρτερ, ο οποίος απεβίωσε τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός για τις επιτυχίες του, όπως το «I Want Candy» και το «Aaron’s Party (Come Get It)», απεβίωσε πέρυσι σε ηλικία 34 ετών, ενώ η πρόσφατη νεκροψία έριξε φως στις συνθήκες.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες, η επίσημη αιτία θανάτου του Κάρτερ ήταν πνιγμός στην μπανιέρα του. Η νεκροψία αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει αλπραζολάμη, μια γενική μορφή του φαρμάκου Xanax, και είχε εμπλακεί σε μια επικίνδυνη πρακτική γνωστή ως «huffing». Ο Κάρτερ είχε εισπνεύσει συμπιεσμένο διφθοροαιθάνιο, που συνήθως βρίσκεται σε δοχεία συμπιεσμένου αέρα, το οποίο μπορεί να προκαλέσει αίσθημα ευφορίας και ζαλάδας αλλά μπορεί επίσης να αποβεί μοιραίο.

Μυστήριο με την μπανιέρα

Οι αξιωματούχοι διαπίστωσαν ότι ο Κάρτερ είχε καταστεί «ανίκανος να αντιδράσει ενώ βρισκόταν στη μπανιέρα λόγω των επιπτώσεων» των ουσιών που είχε καταναλώσει και εισπνεύσει. Πιστεύουν ότι «γλίστρησε κάτω από το νερό» και πνίγηκε, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αυτών των φαρμάκων.

Ενώ ο πνιγμός δεν αποκλείστηκε αρχικά ως αιτία θανάτου του Κάρτερ, η έλλειψη νερού στους πνεύμονές του οδήγησε αρχικά τους ιατροδικαστές να πιστέψουν ότι ο πνιγμός δεν ήταν η κύρια αιτία, αλλά αυτό τελικά έδειξε η πρόσφατη αυτοψία.

Η αρραβωνιαστικιά του Κάρτερ, Μέλανι Μάρτιν, επισήμανε ότι η έκθεση υποστηρίζει ότι ο Κάρτερ φορούσε ένα μπλουζάκι και ένα κολιέ στην μπανιέρα, κάτι που φαίνεται ασυνήθιστο. Η Μάρτιν αποκάλυψε ότι παρέδωσε στις αρχές το τηλέφωνο του Κάρτερ, το οποίο περιείχε μηνύματα κειμένου που έδειχναν ότι χρωστούσε σε κάποιον 800 δολάρια για μια άγνωστη ουσία.

Μητέρα Κάρτερ: Ήταν έγκλημα

Στις αρχές Μαρτίου, η μητέρα του, Τζέιν, μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 34χρονος, επειδή η έρευνα καθυστερούσε. Στις εικόνες που ανέβηκαν στο Facebook, φαίνονται κάποια περιττώματα στο πάτωμα του μπάνιου, μια μπανιέρα γεμάτη με πράσινο νερό και πετσέτες απλωμένες στο δωμάτιο. Η μητέρα του Κάρτερ, είπε πως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν τραβήχτηκαν από την αστυνομία και δεν έχουν ληφθεί σοβαρά από τις Αρχές.

Ο θάνατος του Άαρον Κάρτερ έχει αφήσει πολλά ερωτήματα αναπάντητα και η οικογένειά του θέλει δικαιοσύνη για τον γιο τους καθώς πιστεύουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να λογοδοτήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.