Άαρον Κάρτερ: Είχε αποκαλύψει πως με την Χίλαρι Νταφ «χάσανε στα 13 τους την παρθενιά τους»

Βρέθηκε πνιγμένος στην μπανιέρα του σπιτιού του

Άαρον Κάρτερ: Είχε αποκαλύψει πως με την Χίλαρι Νταφ «χάσανε στα 13 τους την παρθενιά τους»

Πνιγμένος στην μπανιέρα του σπιτιού του βρέθηκε ο Άαρον Κάρτερ, με τα αίτια του τραγικού θανάτου του να βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Ο τραγουδιστής, στα απομνημονεύματά του, που θα κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα, είχε σημειώσει πως υπήρξε ο πρώτος ερωτικός σύντροφος της Χίλαρι Νταφ, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της Αμερικανίδας ηθοποιού και τραγουδίστριας.

«Η Χίλαρι κι εγώ χάσαμε την παρθενιά μας ο ένας με τον άλλον σε ένα ξενοδοχείο… στο Λος Άντζελες. Νομίζω ότι ήταν τα γενέθλιά της, ίσως τα 13 της, αλλά δεν θυμάμαι. Οι φίλοι της μπήκαν μέσα και εμείς απλώς τους φωνάξαμε να φύγουν» γράφει το επίμαχο απόσπασμα.

duff

Από την άλλη η ομάδα του Κάρτερ σε μία δήλωσή τους, ανέφεραν για τα σχόλια της τραγουδίστριας: «Αυτή είναι μια εποχή πένθους και προβληματισμού και όχι άκαρδους αρπαγής χρημάτων και αναζήτησης προσοχής».

«Ο Άαρον δούλευε πάνω σε ένα βιβλίο για τη ζωή του πριν από τον θάνατό του. Δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να το τελειώσει» σημείωνε και η ανακοίνωση του δελτίου Τύπου που εξέδωσε ο εκδοτικός οίκος.

Η Χίλαρι Νταφ είναι μερικούς μήνες μεγαλύτερη από τον Κάρτερ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες άφησε την τελευταία του πνοή.

Το πρώην ζευγάρι είχε μοιραστεί αρχικά ένα φιλί στην μικρή οθόνη για τις ανάγκες της σειράς «Lizzie McGuire» το 2001.

Σε μια συνέντευξη στο «The Big Idea with Donny Deutsch» λίγα χρόνια αργότερα, ο Κάρτερ είχε δηλώσει: «Ξεκίνησα να βγαίνω με τη Χίλαρι στα 13. Ήμουν μαζί της για ενάμιση χρόνο και μετά βαρέθηκα λίγο, οπότε άρχισα να γνωρίζω τη Λίντσεϊ Λόχαν, όμως μετά το μετάνιωσα και έτσι επέστρεψα στη Χίλαρι». Το ζευγάρι έδωσε τέλος στη σχέση του το 2003, λόγω της απιστίας του τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή, υπό αδιευκρίνιστες, για την ώρα, συνθήκες.

Carter

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία είναι 35 ετών και παντρεμένη με τον Μάθιου Κόμα από το 2019, έχει κατά το παρελθόν αφήσει να εννοηθεί ότι έχασε την παρθενιά της από τον Τζόελ Μάντεν.

Η Νταφ έβγαινε με τον Μάντεν από το 2004 έως το 2006, με τον έρωτά τους να πυροδοτεί τίτλους στα πρωτοσέλιδα, λόγω της διαφοράς ηλικίας των οκτώ ετών: «Είχα ένα αγόρι 26 ετών. Έτσι ο καθένας μπορεί να κάνει τις δικές του υποθέσεις για το τι έκανα» είχε πει στο περιοδικό Cosmopolitan το 2015, αφήνοντας υπονοούμενα για τον τρόπο, με τον οποίο ξεκίνησε η σεξουαλική της ζωή.

Το τελευταίο «αντίο» της Νταφ στον Κάρτερ 

«Για τον Άαρον. Λυπάμαι βαθύτατα που η ζωή ήταν τόσο δύσκολη για σένα και που έπρεπε να παλέψεις μπροστά σε όλο τον κόσμο. Είχες μια γοητεία που ήταν απολύτως ακαταμάχητη… ο εφηβικός μου εαυτός σε αγαπούσε πολύ. Στέλνω την αγάπη μου στην οικογένειά σου αυτή τη στιγμή. Αναπαύσου εν ειρήνη».


Βρέθηκε πνιγμένος στην μπανιέρα
Οι αστυνομικές αρχές δήλωσαν ότι έλαβαν κλήση στο 100 στις 11 το πρωί του Σαββάτου από την οικιακή βοηθό, που έλεγε ότι «ένας άνδρας είχε πνιγεί στην μπανιέρα».

Ο Άαρν Κάρτερ οποίος άνοιξε την περιοδεία των Backstreet Boys το 1997, έγινε διάσημος τη δεκαετία του ’90 κυκλοφορώντας τέσσερα άλμπουμ, ξεκινώντας την επαγγελματική του πορεία από την ηλικία των 9 ετών. Η ζωή του Κάρτερ υπήρξε ταραχώδης, καθώς διαπληκτίστηκε δημοσίως με πολλούς, συμπεριλαμβανομένου του αδελφού του Νικ, τον οποίο κατηγόρησε ότι προσπάθησε να τον θέσει υπό κηδεμονία.
Aaron Carter - Whiskey A Go Go - 05/27/22

Το 2019, αποκάλυψε στο «The Doctors» ότι διαγνώστηκε με πολλαπλή διαταραχή προσωπικότητας, σχιζοφρένεια, οξύ άγχος και μανιακή κατάθλιψη, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από το CNN.

Ο Κάρτερ άφησε πίσω του έναν γιο 11 μηνών και στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram ακούγεται να τραγουδάει ότι θα φύγει αλλά όχι για πολύ. Το βίντεο αναρτήθηκε, μόλις μία ημέρα πριν από τη σοκαριστική ανακοίνωση του θανάτου του. Ο τραγουδιστής έχει δύο αδελφές, εκ των οποίων η μία είναι η δίδυμη αδελφή του, που έφυγε από τη ζωή το 2012, σε ηλικία 25 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Aaron Carter Last Video A Day Before Death😭

Οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στην κατοικία του στο Λος Άντζελες στις 11 το πρωί του Σαββάτου βρήκαν πολλά δοχεία πεπιεσμένου αέρα στο μπάνιο του τραγουδιστή, καθώς και στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνια. Εκτός από «εισπνεόμενα» οι αρχές βρήκαν και μπουκάλια με συνταγογραφούμενα χάπια.Ο όρος «εισπνεόμενα» αναφέρεται στις αναθυμιάσεις τοξικών ουσιών, οι οποίες εισπνέονται για να προσφέρουν ένα γρήγορο «φτιάξιμο». Τα χημικά απορροφώνται πολύ γρήγορα μέσω των πνευμόνων, εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος και φθάνουν άμεσα τον εγκέφαλο και σε άλλα όργανα.
Η κατάχρηση «εισπνεόμενων», μπορεί να προκαλέσει μόνιμη εγκεφαλική βλάβη, σύμφωνα με τα Αμερικανικά Κέντρα Εθισμού . Το Huffing (η εισπνοή αερίων από κουρέλια τα οποία εμποτίζονται σε χημικά) μπορεί επίσης να οδηγήσει σε επιληπτικές κρίσεις, κώμα και αιφνίδιο καρδιακό θάνατο, αναφέρει η Cleveland Clinic.

Ο Κάρτερ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 34 ετών, αποκάλυψε για πρώτη φορά τον εθισμό του στο «χάφινγκ» κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του 2019 του «The Doctors». Εκείνη την εποχή, ισχυρίστηκε ότι η αδερφή του, Λέσλι Κάρτερ, η οποία πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2012 σε ηλικία 25 ετών, ήταν αυτή που τον μύησε σε αυτή την κακή συνήθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρχές δεν έχουν αναφέρει ακόμα ποιο ήταν το αίτιο του θανάτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.