Απών από τον γάμο της κόρης του ο Δημήτρης Κοντολάζος – Έχουν να μιλήσουν τρία χρόνια

Οι φήμες που προϋπήρχαν περί προβλημάτων στη μεταξύ τους σχέση επιβεβαιώθηκαν ύστερα από αυτό

Απών από τον γάμο της κόρης του ο Δημήτρης Κοντολάζος – Έχουν να μιλήσουν τρία χρόνια

Απών από τον γάμο της κόρης του Αγγελικής ήταν ο Δημήτρης Κοντολάζος. Μπορεί κάποιοι να περίμεναν ότι ο διάσημος τραγουδιστής θα ήταν εκείνος που θα τη συνόδευε νύφη στην εκκλησία, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως πατέρας και κόρη έχουν να μιλήσουν περίπου τρία χρόνια.

«Καρπός» του πρώτου γάμου του τραγουδιστή με την Ελένη Κωβαίου, που τελέστηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80, η Αντζυ, όπως την αποκαλούν οι δικοί της άνθρωποι, παντρεύτηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 4 Ιουνίου τον αγαπημένο της Αντώνη στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, στο Πόρτο Ράφτη, παρουσία συγγενών και φίλων.

Όμως ο πατέρας της, ο δημοφιλής καλλιτέχνης που μεσουρανούσε στη δισκογραφία και στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στα 80s και τα 90s, παραμένοντας ενεργός τραγουδιστικά μέχρι σήμερα, επέλεξε να μη δώσει το «παρών» στην ωραιότερη -έως τώρα- στιγμή της ζωής της θυγατέρας του.

Όπως ήταν φυσικό, οι φήμες που προϋπήρχαν περί προβλημάτων στη μεταξύ τους σχέση επιβεβαιώθηκαν ύστερα από αυτό. «Ο Δημήτρης Κοντολάζος φαίνεται πως έχει ξεγράψει την κόρη του, την Αντζυ, εδώ και τρία χρόνια. Δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί της» δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον τους. Μάλιστα, η ρήξη στη σχέση πατέρα και κόρης φαίνεται ότι είχε ως αιτία -σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή- το γεγονός ότι η Αντζυ δεν κατάφερε ποτέ να αναπτύξει καλή επικοινωνία με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, την Καρολίνα, με την οποία ο καλλιτέχνης έχει αποκτήσει άλλη μία κόρη, τη Σοφία.

Ούτε τηλέφωνο

Πάντως, οι δυο αδελφές διατηρούν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Απόδειξη; Η Σοφία παραβρέθηκε στον γάμο της Αντζυς, συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της, και της ευχήθηκε τα καλύτερα. Σε αντίθεση δηλαδή με τον Δημήτρη Κοντολάζο, που ούτε εμφανίστηκε στην εκκλησία ούτε πήρε τηλέφωνο την κόρη του για να της δώσει τις ευχές του.

Στο πλευρό της Αντζυς ήταν φυσικά η μητέρα της Ελένη, μαζί με τον δεύτερο σύζυγό της Βασίλη, με τον οποίο μετρούν 25 χρόνια κοινής πορείας. Ήταν μάλιστα ο Βασίλης που παρέδωσε τη νύφη στον γαμπρό, αφού ο ίδιος την έχει μεγαλώσει σαν κόρη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον Δημήτρη Κοντολάζο προκειμένου να παρατεθεί και η δική του άποψη στο ρεπορτάζ, αλλά ο γνωστός τραγουδιστής αρνήθηκε ευγενικά να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τη σχέση του με την κόρη του. Ο ίδιος περιορίστηκε στη λακωνική δήλωση «Να είναι ευτυχισμένη!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.