ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δ.Κόκοτας: Έντονη αντίδραση της Σ.Βουτσά για τα σχόλια σχετικά με την κατάσταση της υγείας του

Με αφορμή την ανάρτηση-ιατρικό ανακοινωθέν της στυλίστριας Π.Βασιλείου

Δ.Κόκοτας: Έντονη αντίδραση της Σ.Βουτσά για τα σχόλια σχετικά με την κατάσταση της υγείας του

Σε πρωινή εκπομπή μίλησε σήμερα (9/4) η Σάντρα Βουτσά, μάνατζερ του Δημήτρη Κόκοτα, ξεσπώντας κατά της στυλίστριας Πέννυ Βασιλείου για την ανάρτηση που έκανε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή, ο οποίος παραμένει στη ΜΕΘ από τις 28 Μαρτίου 2024.

«Εγώ πέρα από μάνατζερ του Δημήτρη είμαι και φίλη του πάρα πολλά χρόνια λόγω της παρέας που έκαναν οι μπαμπάδες μας. Μέχρι στιγμής από την εμπειρία που έχουμε εμείς από το νοσοκομείο Γεννηματάς είναι όλα άψογα. Οι γιατροί είναι δίπλα στην Κατερίνα και την ενημερώνουν κάθε μέρα, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις», είπε αρχικά η Σάντρα Βουτσά.

«Είναι απαράδεκτο να βγαίνουν και να λένε πράγματα που, ακόμα και κάποια από αυτά να ισχύουν, ξέρουν τι σημαίνει «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα»; Δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες λεπτομέρειες, είναι μηνύσιμα αυτά», συμπληρώνει εμφανώς ενοχλημένη η μάνατζερ του γνωστού τραγουδιστή.

«Να βγαίνει και να λέει ότι χαροπαλεύει ο Δημήτρης; Και να λέει κάτι για φυσαλίδες… είναι και δόκτωρ δηλαδή η συγκεκριμένη κυρία», επισημαίνει η Σάντρα Βουτσά.

«Κάθε ασθενής είναι διαφορετικός, δεν τον θεραπεύουν οι γιατροί με τον ίδιο τρόπο», κατέληξε στην τοποθέτησή της η για τον Δημήτρη Κόκοτα, εκφράζοντας την ελπίδα της ότι όλα θα πάνε καλά.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη στυλίστρια, στο νοσοκομείο υπήρχε χαλασμένος μαγνητικός τομογράφος και όπως είπε, ποτέ δεν έγινε μαγνητική στον τραγουδιστή.

«Φαντάζομαι όλοι ξέρετε την υπόθεση με τον Δημήτρη Κοκότα που χαροπαλεύει στην εντατική εδώ και 10 με 11 μέρες. Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει πάθει έμφραγμα και ανακοπή. Τον έχουν στην εντατική και δεν μπορούν να τον ξυπνήσουν, ενώ η καρδιά του λειτουργεί κανονικά. Μόλις χθες έμαθα τι ακριβώς; Έμαθα λοιπόν, ότι το νοσοκομείο ”Γεννηματάς” είχε χαλασμένο μαγνητικό τομογράφο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν του έκαναν ποτέ μαγνητική τομογραφία και για ευνόητους λόγους δεν μπορούσε να μεταφερθεί να την κάνει αλλού. Δεν είχε κάνει για 10 μέρες μαγνητική τομογραφία και του έκαναν απλά αξονικές που πολλοί ξέρουμε ότι δεν μπορείς να δεις κάτι ιδιαίτερο. Εχθές λοιπόν, τον φτιάξανε μάλλον και του έκαναν μαγνητική τομογραφία και εγκέφαλος έχει φυσαλίδες. Αυτό σημαίνει ότι έχει πάρει αέρα, δεν αιματωνόταν γιατί τον επανέφεραν μετά από 8 λεπτά και πρέπει να του κάνουν θεραπεία για τις φυσαλίδες», ανέφερε σε ανάρτησή της η Πέννυ Βασιλέιου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.