ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Πλούταρχος: «Το αν θα πετύχουν τα παιδιά μου στο τραγούδι είναι μάλλον στο χέρι τους – Θα δώσουν τον δικό τους αγώνα»

«Κάθε παιδί έχει το χάρισμά του και τη δική του προσωπικότητα»

Γ.Πλούταρχος: «Το αν θα πετύχουν τα παιδιά μου στο τραγούδι είναι μάλλον στο χέρι τους – Θα δώσουν τον δικό τους αγώνα»

Ο Γιάννης Πλούταρχος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τα παιδιά του αλλά για τα σχέδια του για τα Χριστούγεννα. 

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» κι αρχικά, ανέφερε: «Θα πάρω όλη την οικογένεια και θα πάμε στην Κρήτη, στο Ηράκλειο για τα Χριστούγεννα. Νομίζω ότι είμαστε πολύ τυχεροί άνθρωποι που κάνουμε ταξίδια και είμαστε μέσα στη χαρά του κόσμου. Θα έχουμε και παράπονο; Προς Θεού».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η υγεία είναι πάνω από όλα. Από το 2023 δεν θέλω να αφήσω τίποτα. Θέλω να τα κρατήσω όλα ως ανάμνηση, να παραδειγματίζομαι από τα κακώς κείμενα και από τα καλώς κείμενα και να φροντίζω να γίνουν ακόμα καλύτερα».

Όσο για τα παιδιά του, δήλωσε: «Έχω πέντε παιδιά με την ίδια γυναίκα. Κάθε παιδί έχει το χάρισμά του και τη δική του προσωπικότητα. Στην αρχή και με την Κατερίνα και με τον Γιώργο, είχα την ανησυχία για το αν θα πρέπει να ακολουθήσουν το δικό μου επάγγελμα. Παρατηρούσα τα παιδιά πως εξελίσσονται και από εκεί έκρινα κι εγώ ο ίδιος ότι ναι, μπορούν να το δοκιμάσουν. Το αν θα πετύχουν, είναι μάλλον στο χέρι τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συμπλήρωσε επίσης: «Ο Γιώργος έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά. Εύχομαι να προχωρήσει και να κάνει καριέρα. Ακόμα δεν έχει κάνει, τώρα ξεκίνησε. Δεν έχω πάει κρυφά σε μαγαζί να τον δω. Είμαι προσεκτικός σε σχέση με τα παιδιά, γιατί κάτι που μπορεί να έκανα στον εαυτό μου και πέτυχε, μπορεί να μη συμβεί το ίδιο με τον Γιώργο και τα υπόλοιπα παιδιά μου. Το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό, έχει τη δική του προσωπικότητα και θα δώσει τον δικό του αγώνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.