H Όλγα Φουντέα ποζάρει με βρεγμένα εσώρουχα και φαίνονται όλα (φώτο)

Δεν άφησε πολλά στη φαντασία

H Όλγα Φουντέα ποζάρει με βρεγμένα εσώρουχα και φαίνονται όλα (φώτο)

Η Όλγα Φουντέα αποδεικνύει για ακόμη μια φορά γιατί έχει έναν από τους πιο καυτούς λογαριασμούς στο ελληνικό Instagram. 

Με τρεις φωτογραφίες που ανέβασε στα social, κατάφερε να κάνει τους followers της να… χάσουν τη μπάλα!

Ποζάροντας με ένα λευκό φόρεμα, που θύμιζε ελαφριά καλοκαιρινή αύρα, η Φουντέα δεν άφησε πολλά στη φαντασία των followers της.

Η συγγραφέας αποφάσισε να κάνει μια τολμηρή επιλογή και να ποζάρει χωρίς εσώρουχα, προκαλώντας θύελλα σχολίων.

Το λευκό φόρεμα, οι ιδανικές στάσεις και η άψογη αισθητική των φωτογραφιών ήταν σαν να ξεπήδησαν από μια φωτογράφιση περιοδικού μόδας, με την Φουντέα να δίνει το δικό της προσωπικό touch.

Στη συνέχεια γυρίζει και το διάφανο φόρεμα φέρνει αποκαλύψεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.