ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η τελευταία συνέντευξη του Σ.Φωκά: Τι είχε πει για τα χρέη και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε

«Ο κόσμος ενδιαφέρθηκε και παραπάνω απ’ ό,τι έπρεπε»

Η τελευταία συνέντευξη του Σ.Φωκά: Τι είχε πει για τα χρέη και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών άφησε ο σπουδαίος ηθοποίος Σπύρος Φωκάς, προκαλώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Τα προβλήματα υγείας του Σπύρου Φωκά είχαν αρχίσει πριν από τρία χρόνια, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο της Κορίνθου και από εκεί να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Έκτοτε τα πολλαπλά προβλήματα, κυρίως με την καρδιά αλλά και το αναπνευστικό του σύστημα, καθώς και η πυρκαγιά στο Λουτράκι πέρσι, τον ανάγκασαν να αναζητήσει κέντρο αποκατάστασης, με σκοπό να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Τότε, τρία χρόνια πριν είχε δώσει την τελευταία του συνέντευξη στις Αλήθειες με τη Ζήνα και τον Νίκο Νικόλιζα μιλώντας για αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής του.

«Υπήρχε ένα παλιό χρέος στη ΔΕΗ. Ήρθαν εδώ πέρα και μου λένε: “πρέπει να πληρώσετε όλα όσα χρωστάτε μέχρι σήμερα”. Τους λέω: “δεν έχω να το καλύψω”. Και μου έκοψαν το ρεύμα», δήλωνε ο Σπύρος Φωκάς στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ο κόσμος ενδιαφέρθηκε και παραπάνω απ’ ό,τι έπρεπε. Δεν έχω παράπονο. Ποια Πολιτεία; Ενδιαφέρεται ποτέ η Πολιτεία για μένα και για σένα; Για κανέναν μας. Δεν μπορεί να μου δίνεις τιμητική σύνταξη και να μου δίνεις 600 ευρώ», είχε εξομολογηθεί ο αείμνηστος ηθοποιός τον Σεπτέμβριο του 2020.

«Μου φέρθηκε καλά η μοίρα αλλά τώρα είναι δύσκολα. Όμως άντεξα. Τερμάτισε το «μαγαζί», το έκλεισα», παραδέχθηκε στον τηλεοπτικό φακό του Star και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα ο Σπύρος Φωκάς.

Πριν από έναν χρόνο, όταν πέθανε η Ειρήνη Παπά με την οποία συνεργάστηκαν στα νιάτα τους, έγραψε ένα σπαρακτικό γράμμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αγαπημένη μου, μεγάλη μας αδελφή, τότε στην Ιταλία θυμάσαι. Η βροντερή φωνή σου αντηχεί. Αντίο βασίλισσά μου» είχε γράψει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.