ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιωάννα Τούνη: «Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να μη…» – Η δημόσια έκκληση στους followers της

Η ανάρτηση της influencer

Ιωάννα Τούνη: «Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να μη…» – Η δημόσια έκκληση στους followers της

Φανερά ενοχλημένη έδειξε να είναι η Ιωάννα Τούνη με την ερώτηση που δέχεται τις τελευταίες μέρες από τους followers της.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λίγο πριν αποκτήσουν το πρώτο του παιδί αποφάσισαν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης.

Η γνωστή Influencer το ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας τα έγγραφα. Συγκεκριμένα η εγκυμονούσα τόνισε: «Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο»!

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά, η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μία ανάρτηση, στην οποία έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να μην την ρωτάνε συνέχεια αν έσπασαν τα νερά της καθώς την αγχώνει η ερώτηση αυτή.

«Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να μη με ρωτάτε αν έσπασαν τα νερά κάθε φορά που βλέπετε περίεργο story; Με αγχώνεται μία χαρά είναι τα νερά μου στη θέση τους», σημείωσε η Ιωάννα Τούνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.