ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κάιλι Τζένερ: Απολαμβάνει τις βουτιές της στο τζακούζι δίπλα στο χιόνι και η θερμοκρασία ανεβαίνει «επικίνδυνα»

Η τηλεπερσόνα απαθανατίστηκε με αποκαλυπτικό μαγιό και αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία

Κάιλι Τζένερ: Απολαμβάνει τις βουτιές της στο τζακούζι δίπλα στο χιόνι και η θερμοκρασία ανεβαίνει «επικίνδυνα»

Τι και αν είναι χειμώνας η Κάιλι Τζένερ δείχνει να απολαμβάνει όσο τίποτα τις «βουτιές» της στο τζακούζι.

Η τηλεπερσόνα μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους και μαζί με μία φίλη της πόζαραν, φορώντας αποκαλυπτικά μαγιό και αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία.

Η Κάιλι Τζένερ, η οποία είναι το νεαρότερο μέλος της διάσημης οικογένειας των Καρντάσιαν, απέδειξε για ακόμη μια φορά στους ακόλουθούς της στο Instagram ότι γνωρίζει καλά, πώς να τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Kylie___3_

Η γνωστή influencer, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανάρτησε μία σειρά από φωτογραφίες, όπου η ίδια πόζαρε μαζί με μία φίλη της, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι μέσα σε ένα υδρομασάζ, δίπλα στο χιόνι. Kylie___4_

Η ανάρτηση της Τζένερ έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερα από 8 εκατομμύρια likes και χιλιάδες σχόλια, με τους περισσότερους να σχολιάζουν πως είναι εξαιρετικά τολμηρή που βγήκε στο κρύο με το μαγιό της.

«Θα λιώσεις το χιόνι» έγραψε μάλιστα και η αδελφή της, Κλόε Καρντάσιαν, κάτω από τη φωτογραφία. Kylie___5_

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 25χρονη Κάιλι Τζένερ, η οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Τράβις Σκοτ, συχνά αναρτά αποκαλυπτικά στιγμιότυπά της στο Instagram και στην προηγούμενη της δημοσίευση δεν δίστασε να ποζάρει στον φακό με ένα μπουρνούζι, το οποίο άφησε ανοιχτό, για να αποκαλύψει το σώμα της. Σε σέξι στιγμιότυπα η Τζένερ απαθανατίστηκε ξαπλωμένη με το μικροσκοπικό της μπικίνι, ενώ το μόνο που τη… ζέστανε ήταν οι γούνινες μπότες της.

Jenner__1_
Jenner__3_
Jenner__2_
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.