Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Μια διαφορετική πλευρά της επαγγελματικής της καθημερινότητας αποκάλυψε η Ελένη Πέτα, καθώς, εκτός από τις μουσικές της δραστηριότητες, εργάζεται τα πρωινά ως υπεύθυνη σε wine bar στο Περιστέρι.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την επιλογή της αυτή στην εκπομπή «Νωρίς Νωρίς», εξηγώντας ότι δεν μπορεί να στηρίζεται αποκλειστικά στις επαγγελματικές προτάσεις που προκύπτουν στον χώρο του τραγουδιού.

Όπως ανέφερε, η συγκεκριμένη εργασία αποτελεί τη σταθερή επαγγελματική της βάση, ενώ της επιτρέπει να ασχολείται παράλληλα με τη μουσική χωρίς οικονομική πίεση.

Η εξομολόγηση για την εργασία της

«Γενικά κάνω πράγματα μόνο που μου αρέσουν πάρα πολύ. Έχω δημιουργήσει τις συνθήκες για να το κάνω αυτό, γιατί δεν εγκλωβίστηκα σε ένα βιοποριστικό θέμα και επιλέγω.

Μην ακουστεί λίγο κάπως αυτό, αλλά επειδή είμαι ένας άνθρωπος πολυπράγμων και μ’ αρέσει να ασχολούμαι και με άλλα πράγματα, αγαπώ πάρα πολύ αυτό που κάνω. Δεν έχω όμως την ανάγκη να υπάρχω πάντα μέσα από αυτό», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι η εργασία στο wine bar συνδέεται και με την αγάπη της για το κρασί, ενώ αναφέρθηκε στους δύο φίλους της που έχουν την επιχείρηση και τη στηρίζουν εδώ και χρόνια.

«Υπάρχω έτσι κι αλλιώς. Δεν ασχολούμαι μόνο με το τραγουδιστικό, πώς αλλιώς θα μπορούσα να ζήσω, όταν θα ήμουν μόνο με επιλογές όσον αφορά στο τραγούδι; Δεν γίνεται. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω. Έχω δύο εξαιρετικούς φίλους που μου έχουν σταθεί σε όλη μου τη ζωή, ειδικά τα τελευταία 15 χρόνια, πάρα πολύ.

Έχουν ένα καταπληκτικό wine bar στην περιοχή όπου μένω και είμαι εκεί υπεύθυνη, τα πρωινά. Έχει να κάνει με το κρασί που μου αρέσει πάρα πολύ και μαθαίνω πράγματα. Είμαι μόνη μου, το περιβάλλον είναι υπέροχο.

Το μαγαζί είναι υπέροχο και είναι στο Περιστέρι. Είναι η μόνιμη βάση και αυτό μου δίνει την ευκαιρία να κάνω πράγματα που πραγματικά μου αρέσουν χωρίς να νιώθω ότι εγκλωβίζομαι», ανέφερε.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram